کسب درآمد از یوتیوب: 14 ایده پولسازی و کسب درآمد از یوتیوب

آیا می‌خواهید به‌صورت آنلاین درآمد کسب کنید؟ تبدیل شدن به یک یوتیوبر (YouTuber) گزینه‌ی خوبی است. در این نوشتار با ما همراه باشید تا ۱۴ ایده پولسازی برای کسب درآمد از یوتیوب را بدانید.

یوتیوب هر ماه بیش از ۱ میلیارد کاربر مجزا دارد: این حجم از مخاطب بسیار زیاد است. بسیاری از افراد در این فضا به کسب درآمد مشغول هستند: یوتیوب تنها در برنامه‌ی مشارکت یوتیوب، یک میلیون ویدیوساز در اختیار دارد. با هر ۱،۰۰۰ بازدید،  شما می‌توانید بازده تقریبی ۲-۴ دلاری داشته باشید. ممکن است رقم زیادی به نظر نیاید، ولی اگر با ۱۰۰ ویدیو که هر کدام ۵،۰۰۰ بازدید گرفته‌اند بررسی کنید، خواهید دید که این رقم به ۱،۰۰۰-۲،۰۰۰ دلار می‌رسد. این رقم بسیار خوب است.

بااین‌حال، ممکن است ادامه‌ی این راه آن‌قدرها آسان نباشد. یوتیوب قاعده‌ای را برای برنامه‌ی مشارکت درنظر گرفته است. ویدیوسازان نمی‌توانند پول‌شان را نقد کنند مگر آن‌که تعداد بازدیدهای کلی‌شان در کانال‌شان به ۱۰،۰۰۰ برسد، چرا که تلاش می‌کند هنرمندان بد را از این جامعه حذف کند. این میزان برای کسانی که می‌خواهند از این طریق امرار معاش کنند یک حد بالا است.

رسیدن به رقم یک میلیون بازدید برای یک ویدیو اصلا آسان نیست. خوشبختانه، درآمد تنها از طریق عایدی‌ها یا آگهی‌های یوتیوب به دست نمی‌آید، راه‌های دیگری نیز وجود دارد.

یوتیوب را به‌عنوان یک تسهیل کننده‌ي درآمدزایی ببینید، نه پلتفرمی برای نقد کردن درآمدتان.

به راحتی می‌توانید این فعالیت را شروع کنید، کافی است از Creator Playbook گوگل استفاده کنید. ولی آن‌چه بعد از این مرحله انجام می‌دهید چالش‌برانگیزتر است.

اگر می‌خواهید کاری را در یوتیوب آغاز کنید، به چشم یک پلتفرم نقد کننده‌ی پول به آن نگاه نکنید، بلکه، آن را محرکی بدانید که منبع درآمدزایی‌تان را اضافه می‌کند. در این‌جا ۱۴ روش کسب درآمد از یوتیوب را به شما معرفی می‌شود.

۱. از یوتیوب برای هدایت ترافیک به وب‌سایت‌تان استفاده کنید.

اگر وب‌سایتی دارید که درآمدسازی می‌کند، به ترافیک نیاز دارید.

شما می‌توانید با کمک یوتیوب نه تنها ترافیک به دست بیاورید بلکه آن را افزایش دهید.

با Creator Playbook شروع کنید. وقتی دست به کار شدید، برخی محتواهای قدیمی را به ویدیو تبدیل کنید، و ویدیوهای جدید نیز بسازید. حتما در خط اول توضیحات ویدیوی‌تان لینک وب‌سایت‌تان را قرار دهید، تا بتوانید ترافیک یوتیوب را به جایی که می‌خواهید هدایت کنید.

۳۰ نمونه ارائه استارت آپی (Pitch Deck)+ قالب آماده اسلاید پاورپوینت

۲. محصولاتی خلق کنید و آن‌ها را در یوتیوب ترویج کنید.

اگر محصولات خودتان را خلق می‌کنید یا دوست دارید این کار را انجام دهید، یوتیوب راه‌های نامحدودی را برای ترویج محصولات‌تان و فروختن‌شان به شما پیشنهاد می‌کند. محصولاتی که می‌توانید تولید کنید عبارتند از کتاب الکترونیک، اپلیکیشن، کارهای هنری و موسیقی.

محصولات خودتان را خلق کنید، و آن‌ها را به یک سبد خرید اضافه کنید. سپس از یوتیوب برای ترویج آن‌ها استفاده کنید. در قسمت توضیحات ویدیوی‌تان به محصول‌تان لینک بدهید، تا بازدیدکنندگان بتوانند آن محصول را خریداری کنند.

۳. محصولات دیگر را نیز به‌عنوان یک بازاریاب پورسانتی بفروشید.

“بازاریابی پورسانتی” به معنای فروش محصولات در ازای دریافت حق‌العمل (کمیسیون) است. صدها هزار شرکت وجود دارند که پیشنهادات وسوسه کننده‌ای به بازاریابان پورسانتی می‌دهند تا محصولات‌شان را ترویج کنند.

برای این که به عنوان یک بازاریاب پورسانتی از یوتیوب درآمد کسب کنید، در یوتیوب به بررسی آن محصول بپردازید، یا آموزش “نحوه‌ي استفاده از این محصول” بسازید. فراموس نکنید در قسمت توضیحات لینک محصول‌تان را قرار دهید – حواس‌تان باشد از لینک کد پورسانتی خودتان استفاده کنید، وگرنه هیچ امتیازی برای فروش‌ها به دست نخواهید آورد.

۴. یک مجموعه داستان تلویزیونی اینترنتی بسازید.

آیا به داستان گفتن علاقه دارید؟ یوتیوب برای شما این امکان را فراهم کرده است تا شوی تلویزیون اینترنتی بسازید. تنها چیزی که می‌تواند شما را محدود کند تصورات، و بودجه‌تان است.

شما می‌توانید یک مجموعه‌ی کمدی، درام، یا حتی تاک شو خودتان را بسازید. بدانید یوتیوب محدودیت زمانی ۱۵ دقیقه‌ای را برای ویدیوی‌تان درنظر گرفته است. به‌منظور بارگزاری ویدیوهای طولانی‌تر باید محدودیت‌تان را ارتقاء دهید.

اگر توانایی فیلم‌نامه‌نویسی دارید، با چند تن از دوستان‌تان جمع شوید و سریال‌های تلویزیونی خودتان را بسازید. هیچ کس نمی‌داند. شاید اگر بازدیدهای زیادی بگیرید دوران حرفه‌ای جدیدی برای‌تان شروع شود.

۵. به یک شخصیت یوتیوب تبدیل شوید.

ستارگان یوتیوب پول زیادی درمی‌آورند. پیو دی پای، علیرغم از دست دادن حجم زیادی از تبلیغاتش، با درآمد ۱۵ میلیون دلاری در ۲۰۱۶، همچنان فرد شماره ۱ پردرآمدترین ستاره‌های یوتیوب را به خود اختصاص داده است. برآورد شده بود که می‌تواند بیش از ۱۳،۰۰۰ دلار برای یک نشر یک هفته‌ای به دست بیاورد.

اگر ایده‌های جذابی دارید، یا اگر به علایق‌تان بها می‌دهید، کانال یوتیوب خودتان را راه بیندازید. کسی نمی‌داند، شاید ستاره‌ی بعدی یوتیوب شما باشید.

۶. با برنامه‌ی شراکت یوتیوب، ویدیوهای‌تان را به پول نزدیک کنید.

پس از آن‌که چندین ویدیو ایجاد کردید، زمان آن است که به برنامه‌ی شراکت یوتیوب بپیوندید. تمام آن‌چه لازم است انجام دهید این است که قابلیت به پول تبدیل شدن را به کانال‌تان بدهید، تا سهم‌تان را از درآمد حاصل از تبلیغات در یوتیوب دریافت کنید.

۷. تدریس: دانش‌تان را از طریق ویدیوهای آموزشی به اشتراک بگذارید.

ویدیوهای آموزشی حجم زیادی را در یوتیوب به خود اختصاص داده‌اند. اگر می‌دانید کاری را چطور باید انجام داد، پس می‌توانید معلم دیگران در این زمینه باشید، و از ویدیوهای‌تان پول‌سازی کنید. ویدیوهای آرایشی بسیار محبوب هستند. به‌عنوان مثال، میشل فان بیش از ۱.۳ میلیون بازدید دارد.

۸. تحقیقات بازار درباره‌ی محصول‌تان

رپورتاژ

یوتیوب منبع بسیار خوبی برای تحقیقات بازار است – شما می‌توانید به سرعت دریابید آیا ایده‌ی هوشمندانه و مبتکرانه‌تان احتمال سودمندی دارد یا خیر.

به‌عنوان مثال، اگر ایده‌ای برای یک محصول به ذهن‌تان رسیده است، ولی به تأمین مالی نیاز دارید، پیش از آن‌که کمپین حمایتی برای آن تشکیل دهید چند ویدیو در مورد آن بسازید. بازدیدها و دیدگاه‌های وارد شده بر ویدیوهای‌تان به شما می‌گویند آیا این ایده در شکل کنونی‌اش، شدنی است یا نه. مخاطب یوتیوب حتی می‌تواند به شما کمک کنید فرآیند تأمین مالی را با موفقیت پشت سر بگذارید.

۹. در زمینه‌ی ابرداده‌ها به یک متخصص تبدیل شوید: از کلیدواژه‌ها برای رسیدن به مخاطبین استفاده کنید

در هر دقیقه حجمی بالغ بر صدها ساعت ویدیو در حال بارگزاری در یوتیوب است. این امر به‌این معنی است که رقابت بسیار زیادی برای جلب توجه دیگران وجود دارد. لازم است هر کاری از دست‌تان بر می‌آید را انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید ویدیوی‌تان دیده می‌شود. ابرداده‌های ویدیوی‌تان به کمک شما خواهند آمد.

“ابرداده‌ها” داده‌هایی هستند که اطلاعاتی درباره‌ی ویدیوی‌تان ارائه می‌کنند. یوتیوب در Creator Playbook خود به شما می‌گوید چگونه ابرداده بسازید:

برای این‌که حضورتان در نتایج جستجوهای کاربران را به حداکثر برسانید، از بهینه‌سازی ابرداده‌ها استفاده کنید – عنوان ویدیو، برچسب‌ها و توضیحات را کامل کنید.

بهینه‌سازی ویدیوها برای نمایش داده شدن در نتایج جستجو، مرز باریک بین موفقیت و شکست است، پس حتما این کار را انجام دهید.

۱۰. با استفاده از یوتیوب برندتان را بسازید.

همان‌طور که تام پیتر مدرس بازاریابی در ۱۹۹۷ اشاره کرده بود، شما یک برند هستید و قدرت دارید. یوتیوب به شما کمک می‌کند خودتان را تقویت کنید.

هرکاری که انجام می‌دهید، و هر شغلی که دارید، یوتیوب می‌تواند به شما کمک کند تا برای نقاط قوت‌تان شناخته شوید و کسب درآمد کنید. حتی اگر هیچ ایده‌ای به ذهن‌تان نمی‌رسد که یوتیوب چگونه به کسب درآمدتان کمک خواهد کرد، درباره‌ی علایق‌تان ویدیو بسازید.

۱۱. کودک یا حیوانات دست‌‌آموزتان را به ستاره تبدیل کنید (و کسب درآمد کنید)

دو گربه به نام‌های لیل باب و گرامپی، در یوتیوب کارشان را شروع کردند، و به ستاره‌های جهانی تبدیل شدند که کتاب‌هایی نیز درباره‌شان نوشته شده است.

همان‌طور که فوربس گفته است:

“لزوما نباید یک خواننده باشید تا به یک ستاره‌ی یوتیوب تبدیل شوید. اگر خوش‌شانس باشید، می‌توانید با ویدیویی که از کودک، حیوان دست‌آموز، یا رنگین‌کمان گرفته‌اید به سرعت همه‌گیر شوید.”

پس دوربین ویدیو همیشه در دست‌تان باشد. اگر چیز بامزه‌ای به چشم‌تان خورد، ویدیو بگیرید، و آن را بارگزاری کنید. (ابرداده‌ها را فراموش نکنید). هرگز به ذهن‌تان هم نمی‌رسد طیف ویدیوی بعدی درباره‌ی چه فرد یا چه چیزی خواهد بود. پس ویدیو بسازید.

۱۲. ویدیوهای برنامه‌ریزی شده

دسترسی به محتوای‌تان برای بازدیدکنندگان بسیار ساده‌تر خواهد بود اگر در یک چهارچوب زمانی و بر یک مبنای منظم آن را منتشر کنید. این کار احتمالا باعث می‌شود تمایل بیشتری به دنبال کردن کانال‌تان داشته باشند، تا بتوانند به شما دسترسی داشته باشند.

در اختیار داشتن مخاطبین خاص که همیشه به دنبال محتوای شما می‌گردند بسیار ضروری است، به این صورت می‌توانید از تعداد بازدیدهای هر ویدیو اطمینان حاصل کنید. این امر حتی مبلغ درآمد ثابتی را نیز برای‌تان تضمین می‌کند.

۱۳. جذب سرمایه‌ی جمعی

جذب سرمایه‌ی جمعی روز به روز با اقبال بیشتری روبه‌رو می‌شود. اگر ایده‌یخوبی برای یک پروژه‌ی رسانه‌ای در یوتیوب دارید، این کار می‌تواند منبع بسیار خوبی مالی برای‌تان باشد. جذب سرمایه‌ی جمعی نه تنها سرمایه‌ی اولیه را برای‌تان فراهم می‌کند، بلکه به مخاطب‌سازی و درآمدزایی از پروژه‌تان در آینده نیز کمک می‌کند.

۱۴. درجستجوی حامی مالی (اسپانسرشیپ)

امروزه بسیاری از شرکت‌ها از نظر تبلیغات مستقیم به حمایت مالی کانال‌های یوتیوب می‌پردازند. Audible آمازون یک منبع متعارف اسپانسرشیب است که غالبا از ویدیوهای دانش‌افزا حمایت می‌کند. نکته‌ی خوبی که در مورد audible وجود دارد این است که شما می‌توانید مستقیما مبلغ اسپانسرشیب را دریافت کنید و نیازی نیست آن را با یوتیوب سهیم شوید.

برای یافتن یک حامی مالی لازم است درباره‌ی آن‌چه می‌توانید انجام دهید بر یک طرح پیشنهادی تفصیلی کار کنید. اطمینان حاصل کنید درباره‌ی مخاطبین و برندی که به او نزدیک می‌شوید، همه چیز را به خوبی مي‌دانید .

نکات تشویقی!

۱.اهداف درآمدی‌تان را اندازه‌گیری کنید.

بررسی منظم روند پیشرفت‌تان ضروری است. با این کار می‌توانید بررسی کنید آیا هنوز هم از نظر مسائل مالی در مسیر درست قرار دارید یا خیر.

برای خودتان اهدافی وضع کنید که اندازه‌گیری کنید. اگر به اهداف‌تان نرسیدید، مسیر درآمدزایی فعلی‌تان جواب نمی‌دهد، یا کیفیت ویدیوهای‌تان افت داشته است. این‌ها نشانه‌هایی هستند مبنی بر این‌که شاید به تغییراتی نیاز است.

۲. خلاق باشید.

همیشه محتوای کیفی کلید جذب بازدیدکنندگان است. برای این‌که به محتوای باکیفیت دست پیدا کنید هیچ‌گاه نباید خلاقیت را کنار بگذارید.

فضای مجازی و اینترنت با آن‌چنان سرعتی در حال تغییر است که ممکن است یک روند ظرف مدت یک هفته ایجاد شود و از بین برود. راه‌های جدیدی برای کسب درآمد بیشتر وجود دراد که شاید متوجه‌شان نباشید.

پس همیشه خلاق باشید و از منابع‌تان خلاقانه استفاده کنید. همیشه راه‌ها و ایده‌های جدیدی وجود دارد که بازده غیرقابل باوری برای‌تان به همراه خواهند داشت.

نوشته‌های مرتبط