فرمول ۵ مرحله ای موفقیت در استارت آپ های سیلیکون ولی

آماده‌ی شکست باشید، این‌گونه می‌توانید از آن جلوگیری کنید. این کار را به مهندسان بسپارید تا فرمول موفقیت را به یک فرمول ریاضیاتی تبدیل کنند. Ps=1-Pf! این عبارت کوتاه، از چپ به راست، این‌گونه خوانده می‌شود:

“احتمال موفقیت برابر است با یک منهای احتمال شکست.”

مفهوم زیرکانه‌ای که در این‌جا منتقل می‌شود این است که هرچه احتمال شکست‌تان را کمتر کنید، احتمال موفقیت‌تان بیشتر خواهد شد. واقف بودن به این‌که چگونه شکست می‌خورید، و انجام ندادن آن‌ها، بخش بزرگی از دانستن نحوه‌ی رسیدن به موفقیت است.

کارآفرینان و صاحبان کسب و کارها در سیلیکون‌ولی شکست‌های زیادی را با گوشت و پوست خود لمس کرده اند. مطمئنا، شرکت‌های مختلف، از هیولت پاکارد تا گوگل، همه باعث شدند تا سیلیکون‌ولی به مجموعه‌ای از موفقیت‌های چشم‌گیر تبدیل شود، ولی با تمام این موفقیت ها همچنان این منطقه قبرستان استارت‌آپ‌های بی‌شماری نیز بوده‌است که هیچ‌کسی از آن‌ها خبر ندارد، و سرمایه‌داران مشاعی که ثروت هنگفتی را در این‌جا از دست داده‌اند. اصول زیادی برای موفقیت وجود دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا فرمول ۵ مرحله ای موفقیت در استارت آپ های سیلیکون ولی را در اختیار شما قرار مي دهیم.

فرمول ۵ مرحله ای موفقیت

۱. مقتصد باشید

زمانی در Silicon Valley، در مؤسسات تکنولوژی خودروهای BMW در اختیار استخدامی‌های جدید قرار می‌گرفت. شرکت‌هایی که این کار را انجام مي‌دادند – و تمام سرمایه‌ی سرمایه‌گذاران‌شان را به آتش کشیدند – دیگر در جمع ما نیستند. کسب و کار فراز و نشیب‌های زیادی دارد. بخشی از فرآيند بقا در نشیب‌های چرخه‌ی کسب و کار این است که در فرازهای کسب و کار تمام نقدینگی‌تان را به هدر ندهید. دیو باری نویسنده‌ی طناز امریکایی زمانی این‌گونه بیان کرد که دولت به دپارتمانی به نام لویز نیاز دارد که صرفا یک مادر تنها در آن حضور دارد که با هر خرج غیرضروری مخالفت می‌کند. لازم است خودتان دپارتمان لویز خودتان باشید.

۲. برای مواقع بحران پشتوانه‌ی مالی داشته‌باشید

رپورتاژ

چرخه‌های نشیب هم وجود دارند، و اشتباهات رخ می‌دهند. من شرکت Micrel‌ را ۳۷ سال مدیریت کردم، ۳۶ سال آن (بر مبنای اصول حسابداری پذیرفته شده‌ی همگانی) با سود همراه بود. ما نیز لغزش‌های خودمان را داشتیم، ولی در یک زمان یکی از مشتریان‌مان را از دست دادیم که ۲۵ درصد از عایدی ما را به خود اختصاص داده بود. این رویداد سختی‌های زیادی را برای ما به‌همراه داشت. نقدینگی در مقایسه با یک حساب بانکی خالی بهتر می‌تواند شما را از سختی‌ها برهاند. بخش مازاد درآمدتان را پس‌انداز کنید و حداقل سه ماه سرمایه‌ی عملیاتی‌تان را پس‌انداز داشته‌باشید. به‌این ترتیب می‌توانید از بدترین نشیب‌های کسب و کاری به خوبی عبور کنید.

۳. پس‌انداز شخصی به ارزش دو سال داشته‌باشید

به عنوان یک مؤسس، ممکن است مجبور باشید مدت‌ها بدون عایدی واقعی کار کنید. اگر وقتی تلاش می‌کنید شرکت‌تان روی پای خودش بایستد ورشکست شوید، احتمالا شرکت را نیز با خودتان به تباهی می‌کشانید. پیش از آن‌که به‌صورت تمام وقت به استارت‌آپ‌تان بپردازید، اطمینان حاصل کنید نقدینگی کافی برای پرداخت صورت‌حساب‌های ضروری را برای دو سال در اختیار دارد. برای اکثر شرکت‌ها – توسعه‌ی یک محصول کامل و چرخه‌ی عرضه‌ی آن – سه سال زمان می‌برد تا مستقل روی پای خود بایستند. تا وقتی شرکت‌تان بتواند روی پای خودش بایستد شما روی پای خودتان بایستید.

۴. مربی‌های خوب پیدا کنید.

یادگرفتن از اشتباهات و موفقیت‌های افراد راه خوبی برای اجتناب از اشتباه است. پس از آن، چرا اشتباهات تکراری انجام دهید؟ یافتن مربیان خوب و مشاوره‌ی مکرر با آن‌ها، ارزش وقت گذاشتن را دارد. مربیان باید بتوانند شما را متمرکز نگه‌دارند، وقتی رویاپردازی می‌کنید شما را با واقعیات روبرو کنند، بر پیشرفت‌تان نظارت کنند، دفاترتان را چک کنند و از شما سؤال بپرسند. آن‌ها به شما کمک می‌کنند در موقعیت‌های پیش آمده به‌خوبی فکر کنید و از چهارچوب‌های معمول فراتر بروید.

۵. ایده داشته باشید

محصولات و ایده‌های کسب وکاری قابل قبول زیادی وجود دارند. ولی تفاوت بین یک ایده‌ی خوب و یک ایده‌ی عالی نباید آن‌قدرها زیاد باشد. زمان بگذارید و اطمینان حاصل کنید یک ایده‌ی عالی و یک محصول به‌خوبی طراحی شده دارید پیش از آن‌که آن‌ها را به بازار هدایت کنید. تاوان شروع ضعیف و پیشرفت در حال حرکت، بسیار بالا است.

نکته‌ی مهم:

برای رسیدن به موفقیت و به‌حداقل رساندن احتمال عدم موفقیت، درباره‌ی مدیریت، رهبری و ساختار کسب و کار بیشتر مطالعه کنید.

نوشته‌های مرتبط