عوامل رشد کسب و کار: ۱۳ عامل انگیزشی که به موفقیت شما شتاب می‌دهد

آیا آماده‌اید که کسب و کارتان را یک مرحله جلوتر ببرید؟ اگر آماده هستید، باید عوامل رشد کسب و کار خود را به خوبی بشناسید و باید بگوییم که چند روش خیلی موثر برای این کار وجود دارد. ویژگی کلیدی کسب و کارهای کوچک چیست که شرکت‌های بزرگ فاقد آن هستند؟ خوب، معمولا این ویژگی چابکی و زیرکی است. در فضایی رقابت‌پذیر که اکثر کسب و کارهای پویا موفق می‌شوند، حفظ شتاب و سرعت می‌تواند دشوار باشد. این ۱۳ عامل انگیزشی به موفقیت شما شتاب می‌دهد.

عوامل رشد کسب و کار

۱. اولویت مشتری

تمرکز شما باید روی این باشد که همیشه مشتری در صف اول است. به پذیرش مشتری به خدمات‌تان توجه کنید؛ برای خواسته‌های در حال تغییر مشتری پاسخ‌هایی ارائه کنید.

۲. رهبری به شیوه‌ای انرژی‌بخش

حفظ انرژی بالا قطعا برای هر رهبر ضروری است. توانمندسازی، تشویق و تقویت عملکرد بالا اغلب به آدم‌ها الهام می‌بخشد.

۵ نوع استراتژی فروش که به رشد کسب و کار کمک میکند

۳. شفافیت

مطمئن شوید همه‌ی اعضای تیم ورای اقدامات فردی‌شان هدف، مقصد، و جاه‌طبی‌های یکسان دارند.

۴. سادگی

هیچ‌کسی کاغذبازی را دوست ندارد. یک مدل واضح و کارآمد داشته‌باشید و مطابق آن عمل کنید تا به جریان امور سرعت دهید.

۵. حس تعلق

کارکنان و مصرف‌کنندگان هر دو مجذوب صداقت و حس انصاف می‌شوند. عملکرد شرکت‌تان را بر مبنای شایسته‌سالاری قرار دهید، تا هیچ‌کس به خاطر احساسات بد احساس درجا زدن نکند.

۶. قابلیت‌های برنده شدن

برنده‌ها جذب برنده‌ها می‌شوند. هر وقت که امکان دارد، استعدادهای شرکت‌تان را به نمایش بگذارید. مطمئنا شرکت‌تان به مرور زمان قدرت می‌گیرد.

عوامل رشد کسب و کار

رپورتاژ

اصطلاحات کسب و کار: مرکز رشد یا انکوباتور Incubator چیست؟

۷. نوآوری

هیچ چیز به اندازه‌ی این جذاب نیست که در صف اول همه چیز باشید. ما به‌طور طبیعی به تفکر تحول‌آفرین، تولید ایده، و آن‌چه برایمان جدید است، کشش داریم.

۸. چالش

اگر دیگران به ما نیرو ندهند، شاید برای دست یافتن به تمام ظرفیت‌مان به مشکل بربخوریم. بازخوردهای صریح و سازنده بدهید و از افرادتان بالاترین عملکرد را انتظار داشته‌باشید.

۹. کار گروهی

دست‌های زیاد بهتر از یک دست است- و در کسب و کار هم همین طور است. با هم کار کنید، اعتماد یک‌دیگر را جلب کنید، و مطمئن شوید همیشه ارتباط برقرار می‌کنید. روابط شخصی‌تان به تدریج شکوفا می‌شود.

۷ توصیه مهم برای سال اول کارآفرینی که کسب و کارتان رشد کند

۱۰. آینده‌نگری

بعد از افزایش سرعت کسب و کارتان، طرح‌ریزی برای آینده را شروع کنید. سعی کنید پیش‌بینی کنید چه‌چیزی در راه است تا هنگام فرا رسیدن تغییر آماده باشید.

۱۱. یادگیری

ما همیشه در حال یادگیری هستیم. و هرچه سریع‌تر یاد بگیریم، نتایج بهتری به دست خواهیم‌آورد. همیشه از اشتباهات‌تان یک یا دو درس بگیرید، اما سریع یاد بگیرید تا مجبور نباشید توقف کنید.

۱۲. وفق‌پذیری

این خصیصه با یادگیری ارتباطی نزدیک دارد. اگر بتوانید بهتر از گذشته باشید، حتما می‌توانید به تغییرات نیز به‌طور موثر واکنش نشان دهید.

۱۳. استقامت

وقتی سقوط می‌کنید، دوباره بلند شوید و روی پایتان بایستید. شاید فکر نکردن به آن در ابتدا دشوار باشد، اما به زودی حتی متوجه نمی‌شوید چه‌وقت بلند شدید و دوباره شروع به دویدن کردید.

نوشته‌های مرتبط