برای قدم های راحت کفش های راحت بپوشید!

اکثر کفش های موجود در بازار نه راحت هستند و نه برای پا خوب هستند. اکثر مردم از نوعی بیماری پا رنج می‌برند که بسیاری از آن‌ها مربوط به پوشیدن کفش‌های مضر است. برای مد نیازی به درد کشیدن ندارید. هنگام انتخاب کفش، اقدامات احتیاطی مناسب را انجام دهید و به دنبال ویژگی های راحت باشید تا کفشی را پیدا کنید که راحتی مورد نیاز برای پاهای سالم را ارائه دهد.

امروزه بیشتر افراد خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام می دهند. یکی از محصولاتی که در خرید اینترنتی جای پای مهمی را برای خود در میان مردم باز کرده است کفش می باشد. البته خرید اینترنتی کفش حساسیت و ظرافت خاصی دارد که اگر نکات مهم انتخاب کفش های راحت را بدانید با آرامش و خیال راحت می توانید خرید خود را انجام دهید. علاوه بر شناخت نکات مهم برای خرید کفش های راحت و مناسب، شناخت فروشگاه اینترنتی کفش مطمئن بسیار حائز اهمیت می باشد.

انتخاب کفش راحت

1-به دنبال کفش هایی باشید که طرح های راحتی دارند.

بریدگی آشیل: شیاری که در پشت کفش دیده می شود، جایی که کفش با تاندون آشیل برخورد می کند. این بریدگی به کاهش اصطکاک و مالش نزدیک پاشنه کمک می کند و از ایجاد تاول و سایر پارگی های پوست در پاشنه پا جلوگیری می کند.

یقه مچ پا: یقه های مچ پا ناحیه ای از کفش هستند که دور مچ پا (جایی که بریدگی آشیل قرار دارد) می پیچد. یقه مچ پا از مچ پا پشتیبانی می کند و از مالش و اصطکاک جلوگیری می کند.

زیره میانی: زیره میانی “کف” کفش است و به جذب ضربه کمک می کند و همچنین به کنترل حرکت پا کمک می کند. مهم این است که کفشی را انتخاب کنید که زیره میانی مناسب پای شما داشته باشد.

پنجه کفش مناسب: پنجه قسمتی از کفش است که انگشتان پا را در خود جای می دهد. پوشیدن کفشی که دارای جعبه پنجه بسیار کوچک برای پاهای شما باشد، می‌تواند منجر به بونیون و زخم‌های دیگر شود.

2-انتخاب کفش با انعطاف پذیری مناسب

انعطاف پذیری یکی از ملاحظات مهم برای راحتی است و به ویژه در کفش های پیاده روی و دویدن بسیار مهم است. کفش‌های مناسب دویدن به دلیل تحمل وزن بیشتر، سفت تر از کفش های مناسب پیاده روی می باشند.

برای آزمایش کردن انعطاف پذیری، کفش را بپوشید و انگشتان پا را به سمت بالا خم کنید.

چرخاندن کفش نیز راه خوبی برای تست حمایتی کفش است. هنگام چرخاندن کفش، باید مقداری مقاومت در کفش وجود داشته باشد.

3- کفش سبک انتخاب کنید.

کفش‌های سنگین برای جابجایی به تلاش بیشتری نیاز دارند و معمولاً از مواد با کیفیت ضعیف تری ساخته می‌شوند. کفش‌های سنگین‌تر انعطاف‌پذیری کمتری دارند که می‌تواند گام طبیعی شما را خفه کند.

کفش های ساخته شده از مواد سبک وزن به ویژه برای پیاده روی یا برای پوشیدن در هوای گرم و خشک مفید هستند. چنین موادی به پای شما اجازه می دهد تا در چنین آب و هوایی راحت تر نفس بکشد.

برای قدم های راحت کفش های راحت بپوشید!

4- کفش با پاشنه کوتاه و پهن انتخاب کنید.

رپورتاژ

پهن بودن پاشنه کفش و نزدیک بودن به زمین، بیشترین پشتیبانی را برای مچ پا و پاشنه پا ایجاد می کند. این امر به ویژه برای صندل یا کفش مجلسی مهم است. هر چقدر پاشنه کفش بلندتر و باریک تر باشد، خطر پیچ خوردگی مچ پا افزایش می یابد. همچنین هر چه شیب کفش تیزتر باشد (ارتفاع پاشنه بیشتر باشد)، فشار بیشتری به پنجه ی پاها وارد می شود.

5- بالشتک خوب را انتخاب کنید.

هر مدل کفش بالشتک متناسب با خود را دارد. به عنوان مثال، یک کفش دویدن بالشتک بیشتری روی پاشنه دارد، در حالی که یک کفش پیاده روی بالشتک بیشتری روی توپ پا دارد. اطمینان حاصل کنید که کفشی را می‌خرید که برای فعالیتی طراحی شده است که می‌خواهید آن را بپوشید.

انتخاب کفش متناسب با شکل و فرم پا

1-اندازه گیری دقیق سایز پا

اندازه گیری سایز پا اولین قدم برای به دست آوردن راحت ترین کفش است. اکثر فروشگاه‌های کفش دارای دستگاه‌های اندازه‌گیری هستند و فروشندگان آن فروشگاه‌ها خوشحال می‌شوند به شما کمک کنند اندازه‌گیری دقیقی داشته باشید. برای خرید آنلاین کفش هم می توانید از جدول های تعیین سایز پا استفاده کنید.

در برخی از افراد اندازه دو تا پا با هم کمی متفاوت می باشند. در این مورد، سایز پای بزرگتر خود را برای خرید کفش باید انتخاب کنند.

ایده خوبی است که پای خود را در پایان عصر اندازه بگیرید. در هنگام عصر و پایان روز، پاهای شما در بیشترین حالت تورم خود قرار دارد. اگر کفشی را انتخاب کنید که در پایان روز به راحتی اندازه پاهای شما می باشد، در طول روز هم راحت خواهد بود.

توصیه می شود تقریبا 1 الی 2 سانتی متر بین بلندترین انگشت پا و انتهای کفش برای راحتی بیشتر فاصله داشته باشد.

2- نوع قوس پای خود را مشخص کنید.

اکثر پاها بر اساس شکل قوس در یکی از سه دسته قرار می گیرند:

1- کف پای کاملا صاف و بدون قوس 2- کف پای با قوس معمولی و نرمال 3- کف پای با قوس بلند

کفش هایی را انتخاب کنید که با شکل قوس شما مطابقت داشته باشند تا راحت ترین حالت را داشته باشید. اگر در مورد شکل پاهای خود مطمئن نیستید، به رد پای خود نگاهی بیندازید. اگر می توانید قسمت اعظم اثر پای خود را ببینید، احتمالاً قوس کم دارید.

یک کفش صاف برای پاهای صاف یا کم قوس انتخاب کنید. قوس کم باعث مشکلات مفصلی برای پا می شود. در نتیجه، کفشی با انتهای صاف انتخاب کنید تا به تثبیت گام شما کمک کند.

برای پاهای معمولی و نرمال، کفش با کف میانی سفت انتخاب کنید. پاهای دارای قوس معمولی،  نه بیش از حد قوس دارند و نه زیر قوس. کسانی که قوس های خنثی دارند معمولاً می توانند کفش های مورد علاقه خود را بپوشند، زیرا نیازی به جبران کمبودهای مربوط به قوس ها نیست.

برای پاهای با قوس بلند، کفش هایی با قوس کلی مناسب می باشد. کف پاهایی که دارای قوس بلند می باشند، فشار وارده به قسمت های پاشنه پا و مفاصل زیاد می باشد، زیرا ضربه را به خوبی جذب نمی‌کنند. به دنبال کفش هایی باشید که دارای پشتیبان قوس بالشتکی هستند تا برخی از ضربه هایی را که پای شما در طول قدم زدن تجربه می کند، کاهش دهد.

برای قدم های راحت ابتدا فرم پاهایتان را بشناسید و سپس متناسب با شکل و فرم پاهایتان کفش مناسب را انتخاب کنید. همانطور که می دانید برای خرید آنلاین کفش کمی نیاز به دقت بیشتری دارید. برای اینکه در خرید اینترنتی کفش انتخاب مناسبی داشته باشید، سعی کنید به فروشگاه های اینترنتی معتبر مانند فروشگاه یرمآز مراجعه نمایید تا از خرید خود نهایت لذت را ببرید.

نوشته‌های مرتبط