طبق یافتههای جدید محققان تکلیف خانه به دانش آموزان آسیب می زند
محققان دانشگاه دوک در حال اثبات این نکته هستند که تکلیف خانه به دانش آموزان آسیب می زند و آنقدرها که معلمان می گویند مفید نیست. حجم زیاد اطلاعاتی که از دانش آموزان امروزی انتظار داریم بیش از هر نسل دیگری است. بچه ها پس از رهایی از هشت ساعت جلسات روزانه ی مدرسه شان، حالا ساعات بی پایانی را وقف کتب درسی و تکلیف خانه می کنند.
مقرر کردن تکلیف خانه برای دانش آموزان برای مدت های طولانی شکل پذیرفته شده ای از آموزش بوده که متقاعد کردن والدین و معلمان مبنی بر امکان منسوخ شدن آن، مبارزه ای جدی می طلبد. تکلیف خانه مفید است اما تحقیقات نشان می دهد که به سنین خاصی اختصاص دارد. هریس کوپر محقق پیشرو در زمینه ی کاراییِ تکلیف خانه، بیش از 180 مطالعه روی جنبه های مختلف این موضوع انجام داده است.
مطالعات نشان داد که تکلیف خانه به دانش آموزان مقطع ابتدایی هیچ تاثیری بر موفقیت و افزایش دانش و اطلاعات آنها ندارد. در مقطع متوسطه تاثیرات تکلیف در بهترین حالت جزئی بود. تکلیف خانه فقط در دبیرستان و دانشگاه تاثیر مثبت دارد.
تکلیف خانه هیچ تاثیر واقعی بر کودکان ندارد، اما باعث فشار منفی و از دست رفتن زمان برای رشد نوجوانان است. این امر سبب استرس در خانواده ها می شود زیرا والدین با کودکان مشاجره کرده و آنها را مجبور به انجام تکالیف شان می کنند. از آنجایی که انضباط والدین اغلب عنصری ضروری برای تکمیل تکلیف است، بچه ها برای انجام تکالیف به والدین و سایر بزرگترها وابسته میشوند.
۱۰ بهترین تکنیک افزایش تمرکز که در فصل امتحانات کمکتان میکنند
مدرسه رفتن میتواند با گرفتن مقدار زیادی زمان و انرژی از کودکان، دوران کودکی را کاهش دهد و بی کیفیت کند. پس از یک روز مدرسه ی طولانی آنها تکالیفی برای کامل کردن دارند. این زمان باید در فعالیت های فوق برنامه، بازی، جستجو و توسعه ی مهارتهای شخصی استفاده شود. کوپر پیشنهاد می کند که باید یک “قانون ده دقیقه ای” وجود داشته باشد. پایه های ابتدایی حداکثر ده دقیقه تکلیف خواهند داشت و پایه های مقطع بعدی بیست دقیقه و غیره. این کار مسئولیت پذیری را آموزش داده و سطوح مناسبی از اوقات فراغت را برایشان فراهم میکند.