تبدیل ویزای توریستی به کاری در استرالیا امکان پذیر است؟

شاید تا به‌حال زیاد شنیده باشید که افراد بسیاری از طریق ویزای توریستی (ساب کلاس 600) به استرالیا رفته و سپس در آنجا مشغول به‌کار شده‌اند. به‌همین دلیل اگر می‌خواهید بدانید که نحوه انجام این کار چگونه است، از همین ابتدای کار باید بگوئیم که تبدیل ویزای توریستی به کاری در استرالیا به‌صورت مستقیم، امکان‌پذیر نیست. دولت استرالیا اخیرا در این خصوص سخت‌گیری‌های بسیاری اعمال کرده و از متقاضیان می‌خواهد که در خارج از استرالیا برای انواع ویزا درخواست دهند.

با این حال، دریافت انواع ویزای کاری برای برخی از افراد واجد شرایط در خاک استرالیا امکان‌پذیر است که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

تمدید ویزاهای توریستی استرالیا

تمدید ویزاهای توریستی استرالیا در خاک استرالیا امکان‌پذیر است. شما می‌توانید پیش از اتمام اعتبار ویزای توریستی خود، در خاک این کشور اقدام به تمدید مدت زمان آن یا درخواست یک ویزای جدید دهید. البته لازم به ذکر است که برای تمدید مدت اعتبار ویزای توریستی، باید از شرایطی برخوردار باشید. یکی از این شرایط، این است که پاسپورتتان دارای اعتبار کافی باشد و در ویزای شما عدم اقامت بیشتر (No further stay) درج نشده باشد.

درخواست ویزا در خارج از کانادا برای اولین بار، 140 دلار هزینه دارد. درصورتی‌که همین هزینه برای بار دوم در خاک استرالیا 345 دلار و برای بار سوم 1045 دلار است.

لازم به ذکر است که با داشتن ویزاهای توریستی، تنها می‌توانید به‌دنبال کار باشید و حق کار کردن را به‌هیچ‌عنوان ندارید. زیرا شرایط و مدارکی که برای ویزاهای کاری نیاز است، با مدارک و شرایط ویزاهای کاری، زمین تا آسمان تفاوت دارد.

دریافت ویزای تعطیل کاری استرالیا

ویزای تعطیلات کاری استرالیا (Work and Holiday Visa) یک نوع ویزا است که به متقاضیان اجازه می‌دهد در استرالیا کار کنند و در عین حال، به تفریح و گردشگری بپردازند. این ویزا برای دارندگان پاسپورت کشورهای بلژیک، جمهوری قبرس، کانادا، دانمارک، فنلاند، استونی، آلمان، فرانسه، جمهوری خلق چین، ایتالیا، جمهوری ایرلند، مالت، ژاپن، جمهوری کره، نروژ، هلند، تایوان، سوئد، بریتانیا و ایرلند شمالی صادر می‌شود. در نتیجه این ویزا شامل حال شهروندان ایرانی نمی‌شود.

با این حال اگر پاسپورت یکی از کشورهای مذکور را دارید، چنانچه دارای شرایط زیر باشید، می‌توانید در خاک استرالیا برای دریافت این ویزا درخواست دهید:

  • سن متقاضی باید بین 18 تا 30 سال باشد.
  • متقاضی باید از کشورهای شرکت‌کننده در توافقنامه ویزای تعطیلات کاری استرالیا باشد.
  • متقاضی باید مدارک کاری خود را ارائه دهد، که شامل گواهی کار، قرارداد کار و گواهی شرکت است
  • ارائه دعوتنامه از سوی یک شرکت یا سازمان در استرالیا می‌تواند یک امتیاز مثبت باشد، اما ارائه دعوتنامه جعلی و دروغین می‌تواند شانس ویزا را کاهش دهد.
  • متقاضی باید تضمین ویزا را ارائه دهد، که شامل بازگرداندن هزینه به مسافر در صورت رد ویزا است.

دریافت ویزاهای کاری مهارتی استرالیا

ویزاهای مهارتی دارای 2 نوع دارای اسپانسر و بدون اسپانسر هستند و به افراد بین 18 تا 45 سال تعلق می‌گیرند. اگر شرایط این نوع ویزاها را داشته باشید، میتوانید با ویزای توریستی به استرالیا بروید و در داخل خاک این کشور، برای دریافت این نوع ویزاها درخواست دهید. اگر تا پایان مدت اعتبار ویزای توریستی، ویزای کاری استرالیا برای شما صادر شود، می‌توانید از طریق این ویزاها و تکمیل مدارک، برای اخذ اقامت دائم، درخواست دهید.

ویزاهای مهارتی دارای اسپانسر

رپورتاژ

ویزای مهارتی بدون اسپانسر (190 استرالیا)، یک نوع ویزای مهارتی است که به نیروهای کار ماهری که از سوی یک ایالت یا یک قلمرو در استرالیا نامزد شده باشند، اجازه میدهد به عنوان مقیم دائم در استرالیا زندگی و کار کنند. در واقع دولت، ایالت یا یک قلمرو در استرالیا، نقش اسپانسر برای این ویزا را ایفا می‌کند. این ویزا دارای شرایط زیر است:

  • باید در سیستم امتیازبندی استرالیا شرکت کرده و حداقل 65 امتیاز را کسب کنید.
  • تخصص شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود داشته باشد.
  • برای این ویزا، نیاز به پشتیبان ایالتی دارید و باید دو سال اول زندگی خود را در همان ایالتی که توسط آن نامزد شده‌اید، بگذرانید.
  • با ویزای 190، اجازه دارید تا پنج سال بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد کنید.
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر، یکی از الزامات دریافت این ویزا است. (حداقل آیلتس 6، تافل 64، پی‌تی‌ای 50)

ویزاهای مهارتی بدون اسپانسر

ویزای 189 یک ویزای مستقل است که نیازی به اسپانسر ندارد و به دارنده آن اجازه می‌دهد در هر ایالتی که می‌خواهند، در استرالیا زندگی و کار کند. اگرچه یافتن شغل در استرالیا با این ویزا کاملاً به توانمندی های متقاضی بستگی دارد، اما با توجه به نرخ پایین بیکاری در این کشور، شانس یافتن کار نسبتاً بالاست. بنابراین اگر دارای شرایط زیر باشید، می‌توانید برای دریافت این ویزا در خاک استرالیا، اقدام کنید:

  • اثبات مهارت به یک سازمان ارزیابی کننده در استرالیا و دریافت سند مثبت (Positive Skills Assessment)
  • ثبت نام در سیستم امتیازدهی استرالیا (SkillSelect) و کسب حداقل 65 امتیاز
  • دریافت دعوتنامه از دولت استرالیا
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر (حداقل آیلتس 6، تافل 64، پی تی ای 50، کمبریج 169 و او ای تی B)

ویزاهای حمایتی کارفرما استرالیا

ویزاهای حمایتی کارفرما استرالیا، که به ویزای 482 استرالیا نیز شناخته می‌شوند، برنامه مهاجرتی هستند که به کارفرمایان استرالیایی اجازه میدهد تا کمبود نیروی متخصص خود را با کارگران خارجی جبران کنند. این ویزا به شرطی که کارفرما ثابت کند برای این موقعیت شغلی هیچ کارگر ماهر استرالیایی وجود ندارد، اعطا می‌شود.

اگر شرایط زیر را داشته باشید و بتوانید یک کارفرمای استرالیایی واجد شرایط در این کشور پیدا کنید، می‌توانید برای اخذ این ویزا درخواست دهید.

  • سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۵ سال باشد (استثناء برای بعضی مشاغل وجود دارد).
  • شغل باید تمام وقت و حداقل دو سال به طول انجامد.
  • ویزای برنامه انتخاب کارفرما:شغل باید تمام وقت و حداقل سه سال به طول انجامد.
  • متقاضی باید دارای مدرک زبان معتبر باشد. (حداقل آیلتس 4.5 یا 5)
  • کارفرما باید دارای کسب وکار قانونی باشد.
  • کارفرما باید بیمه و حقوق نیروی کار خارجی را برابر با حقوق و بیمه یک کارمند استرالیایی در شغلی مشابه پرداخت کند.

جمع‌بندی

در این محتوا، در خصوص نحوه تبدیل ویزای توریستی به کاری در استرالیا صحبت کردیم. همان‌طور که گفتیم، امکان تبدیل مستقیم ویزاهای گردشگری استرالیا به ویزاهای کاری این کشور وجود ندارد. اما اگر شرایط برخی از ویزاهای کاری را داشته باشید، می‌توانید برای دریافت آن‌ها به دولت استرالیا درخواست دهید.

با این حال، این نکته به یاد داشته باشید که ممکن است برخی از ویزاها فرآیند طولانی‌تری برای بررسی داشته باشند، پس دقت کنید که ویزای توریستی شما اعتبار لازم را دارد. زیرا در‌صورت اتمام مدت زمان ویزای توریستی، ممکن است از شما خواسته شود که خاک کانادا را ترک کنید.

به‌طور کلی، اگر در خصوص مهاجرت به استرالیا و اخذ انواع ویزاهای آن سوالی دارید، می‌توانید با مشاوران با تجربه پارسی کانادا تماس بگیرید و به‌صورت کاملا رایگان، مشاوره شوید.

نوشته‌های مرتبط