مضرات کافور: 10 عارضه جانبی کافور

شما برای مقاصد مختلفی از کافور استفاده‌کرده‌اید؛ مثلا برای درمان سرفه خشک یا خارش، یا حتی به‌عنوان درمانی برای پوسته پوسته شدن. اما آیا تابه‌حال فکرکرده‌اید کافور می‌تواند مضراتی نیز داشته‌باشد؟ هرگز، درست است؟ اما واقعیت این است که کافور مضراتی دارد که دانستن آنها می‌تواند شما را از عواقب حاد آن، نجات‌دهد. فهرست پایین، برخی از مضرات کافور هستند که یادآور می‌شوند کافور را باید در مقادیر متوسط مصرف‌کرد.

۱. خشکی لب:

کافور می‌تواند باعث خشکی زیاد لب شود. اگرچه می‌توان کافور را برای درمان التهابات پوستی مختلف به کاربرد، اما می‌تواند باعث خشکی لب نیز شود. پوست لب، شروع به کنده‌شدن و پوست‌پوست‌شدن می‌کند. درمان خشکی لب ناشی از واکنش حساسیتی به کافور، به راهنمایی پزشکی نیازدارد.

۲. دانه‌های پوستی:

استفاده بیش ازحد کافور، باعث قرمزی پوست و بروز دانه‌های پوستی می‌شود. دانه‌های پوستی قرمز در تمام قسمت‌های پوست پخش‌می‌شوند. گاهی وقت‌ها، این دانه‌ها می‌توانند با درد و خارش همرا‌ه باشند. رفع خارش و درد ناشی از این دانه‌های پوستی در خانه، می‌تواند کار بسیار سختی باشد.

۳. اگزما:

اگزما، وضعیت پوستی دیگری است که می‌تواند از مضرات کافور باشد. علائم اگزما، خشکی پوست شدید، ورم ناحیه چشم و دیگر بافت‌های نرم صورت، درد، خارش و پوست پوست شدن هستند. اگزما، یک وضعیت پوستی شدید است که در خانه درمان‌نمی‌شود. برای تسکین فوری و بلندمدت آن، به توجه فوری پزشکی نیاز است. مسئله‌ای که باید بدانید، این است که کافور قابل خوردن نیست. کافور، فقط برای استعمال خارجی است. بنابراین، گذاشتن کافور بر پوست شکسته و کنده شده، بسیار خطرناک است. خوردن مستقیم یا غیرمستقیم کافور، بسیار خطرناک است.

۴. سمی بودن:

کافور، برای انسان‌ها بسیار سمی است. مقدار کم آن نیز می‌تواند باعث مرگ در کودکان و مسمومیت در بزرگسالان شود. هپاتوکسیسیته کافور، یکی از مضرات جدی خوردن کافور است. این، باعث آسیب کبد و مرگ ناگهانی می‌شود.

۵. تشنج:

کافور می‌تواند باعث عدم تعادل مواد شیمیایی در مغز شود. این عدم تعادل، به تشنج می‌انجامد. این، یکی از مضرات جدی خوردن کافور است. به همین دلیل، درصورت ابتلا به صرع، باید مراقب مصرف کافور باشید.

رپورتاژ

۶. مشکلات تنفسی:

کافور می‌تواند باعث ناراحتی تنفسی نیز شود. این، می‌تواند یک وضعیت پزشکی حاد برای کودکان و نوزادان مبتلا به اختلالات تنفسی باشد. از کاربرد کافور برای کودکان مبتلا به برونشیت یا آسم خودداری‌کنید. کافور برای این کودکان بسیار خطرناک است زیرا باعث گرفتگی قفسه سینه و ایست تنفسی ناگهانی می‌شود.

۷. زنان باردار و مادران شیرده:

کافور، برای زنان باردار و مادران شیرده بسیار خطرناک است. جفت، کافور را جذب‌کرده و همین، باعث آسیب عصبی و جسمی جنین می‌شود. همچنین، کافور می‌تواند جذب ترک‌های پوستی شده و وارد شیر مادر شود. همان‌گونه که گفته‌شد، این باعث هپاتوکسیسیته کافور در کودکان و نوزادان نیز می‌شود.

۸. بیماری پارکینسون:

کافور برای بیماران مبتلا به پارکینسون، بسیار خطرناک است. کافور، با داروی بیماری پارکینسون تداخل‌دارد و سطح سمیت را افزایش‌می‌دهد. کافور در این‌گونه موارد، بسیار سمی می‌شود.

۹. مشکلات پوسته سر:

استفاده از کافور به شکل روغن کافور، یک درمان شگفت‌انگیز محسوب‌می‌شود. به‌هرحال، این روغن نیز خطرهایی دارد. قراردادن کافور بر پوست سر مبتلا به خارش و ترک، بسیار خطرناک است. این یکی از خطرناک‌ترین مضرات روغن کافور است که باعث خارش بیشتر پوست سر و مسمومیت کافور می‌شود.

۱۰. مشکلات قفسه سینه:

کافور می‌تواند باعث بروز ناراحتی در قفسه سینه شود. کافور باعث سفتی درون و اطراف قفسه سینه می‌شود. همچنین، باعث ورم ناحیه آسیب‌دیده نیز می‌شود.

کافور، یک گیاه درمانی نیز محسوب‌می‌شود. اما مردم، مضرات شدید کافور را نادیده گرفته‌اند. کافور، درکنار کاربردها، مضراتی نیز دارد. شما باید از کافور، در مقادیر کم استفاده‌کنید زیرا مقادیر بالای آن کشنده است.

 

نوشته‌های مرتبط