۱۳ دلیل که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید
دلایل این که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید
آيا میدانید چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید ؟ شاید از این مسئله آگاه نباشید که همواره خودتان را دستکم و تواناییهایتان را نادیده میگیرید. و شاید مجموعه ای از عوامل باعث شده است که شما آنقدری که شایسته اش هستید یا نیاز دارید پول درنیاورید. با بازده در این نوشتار همراه باشید تا از ۱۳ عامل برایتان بگوییم که جلوی خوب پول درآوردن شما را می گیرند.
پیامک دادن در طول جلسهی ملاقات صبحگاهی باعث میشود از چشم رییستان بیفتید – و شاید نتایج این کار را سر ماه در فیش حقوقیتان مشاهده کنید.
کارها و اشتباهاتی هم هستند که به این اندازه ملموس و مشخص نیستند، ولی آنها هم همین بلا را سر دستمزدتان میآورند.
ما تحقیق و کنکاش کردیم و توانستیم برخی از این اشتباهات را شناسایی کنیم؛ تنها کاری که باید بکنید این است که به این نکات دقت کنید. ما به ۱۳ دلیل علمی پی بردهایم که چرا دستمزدتان و مقدار پول عایدی تان مطلوب و کافی نیست – و البته به راههای تبدیل این معضلات به فرصتهای طلایی نیز دست یافتهایم.
اشتباه اول که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : سیگار میکشید
بر اساس پژوهشی در دانشگاه ایالتی اوهایو، سیگار کشیدن در هر سال میتواند حدود ۴۱۰ دلار، یعنی حدود ۴ درصد از دستمزدتان را دود کند.
به علاوه، پژوهشی که به تازگی در مجلهی پزشکی داخلی JAMA به چاپ رسیده است میگوید سیگاریها نسبت به آدمهای غیرسیگاری ۵ دلار در هر ساعت کمتر پول در میآورند.
این مسئله چند دلیل دارد: درصد بیشتر سیگاریها تحصیلات پایین دارند که همین مسئله بر درآمدشان تاثیر میگذارد؛ همچنین بیرون رفتنهای پیاپی کارمندان سیگاری، روسا را آزار میدهد؛ به عقیدهی کارمندان و روسای ارشد، بهرهوری سیگاریها نسبت به دیگران پایینتر است.
به علاوه، هزینههای خرید سیگار و همچنین هزینههای پزشکی ناشی از بیماریهای مرتبط با سیگار را هم باید اضافه کرد. به این ترتیب، سیگار کشیدن هم جیبتان را خالی میکند و هم اعتماد شرکت و روسایتان را.
مطلب مرتبط: ۵ روشِ پول درآوردن با تجارت الکترونیک
اشتباه دوم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : شوخ نیستید
اضافه حقوق میخواهید؟ بروید به رییستان بگویید یک میلیون دلار به حقوقتان اضافه کند! واقعا…
در پژوهشی که در دانشگاه آیداهو بهعمل آمد، آدمهایی که درخواست اضافهحقوقشان را با جک و شوخی ارائه میکنند نسبت به آنهایی که از روشهای جدیتر استفاده میکنند تا ۹ درصد بیشتر افزایش حقوق بهدست میآورند.
بر اساس این پژوهش، با هر مبلغی که درخواستتان را شروع کنید – یعنی حتی اگر بدانید رییس با آن موافقت نخواهد کرد – از لحاظ روانشناختی تبدیل به نقطهی شروعی برای چانهزنیها میشود. به همین دلیل باید ذهن رییستان را از حدی که از پیش در نظر داشته است، بالاتر ببرید.
اشتباه سوم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : از اعداد رند استفاده میکنید
هنگام مذاکره در مورد دستمزد سعی کنید از اعداد و ارقام دقیق استفاده کنید، زیرا بر اساس یافتههای پژوهشگران مدرسهی کسبوکار کلمبیا، با این کار میتوانید احتمال نزدیکتر شدن عدد آخر به رقم مورد نظرتان را بیشتر کنید.
اگر عددی دقیق و خاص را پیشنهاد کنید، رییستان فکر میکند برای رسیدن به این عدد در بازار کار تحقیق و بررسیهای زیاد انجام دادهاید.
به گفتهی پژوهشگران، در نتیجهی این کار احتمال رسیدن به عدد مورد نظرتان بیشتر میشود.
اشتباه چهارم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : شما نخستین پیشنهاد را میپذیرید
بعد از یک مذاکرهی کوتاه از لحاظ روانی فکر میکنید شغل را بهدست آوردهاید، ولی از هول هلیم در دیگ نیفتید: بر اساس یافتههای پژوهشی در دانشگاه جرج میسون، آدمهایی که در مورد مبلغ دستمزدشان شروع به مذاکره میکنند، میتوانند مبلغ فیش حقوقیشان را تا حدود ۵۰۰۰ دلار بالاتر میبرند.
اگر آنها شما را بخواهند، واقعا بیشتر از آنچه فکر میکنید دست بالا را دارید.
دکتر کریستال هارولد از مدرسهی کسبوکار فاکس در دانشگاه تمپل میگوید: “به دلیل درخواست مذاکره از طرف شما، کارفرما نمیخواهد همهی فرآیند تحقیق را از اول تکرار کند؛ پس سعی خواهد کرد که به توافق برسید.”
اشتباه پنجم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : بیش از حد خوب هستید
آدمهای خوب شاید واقعا همیشه نفر آخر صف باشند – حداقل در مورد رتبهتان در مانده حسابهای بانکی که اینگونه است. بر اساس یک پژوهش در دانشگاه کُرنل، درآمد سالانهی آدمهای رقابتطلب، تهاجمی، و حتی بلندپرواز و گستاخ ۱۸ درصد بیشتر از همکاران سازگار و خوشاخلاقشان است. این قبیل آدمها حتی راحتتر از دیگران میتوانند به جایگاههای بالای شرکت دست پیدا کنند.
ولی نیاز نیست آدمی پرخاشگر و نفرتانگیز باشید. به گفتهی پژوهشگران آدمهای ناسازگار نسبت به آدمّهای خوشاخلاق اهدافی قویتر و بزرگتر در پیش میگیرند یا پشتکار و تلاششان هنگام مذاکرات بیشتر است.
مطلب مرتبط: ۵ گام های مهم برای پولسازی
اشتباه ششم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : ورزش و فعالیت را نادیده میگیرید
بالا بردن دمبل و هالتر میتواند حساب بانکیتان را نیز بالا ببرد: پژوهشی در دانشگاه ایالتی کلیولند میگوید آدمهایی که سه بار در هفته یا بیشتر ورزش میکنند ۱۰ درصد بیشتر از آنهایی که هرگز ورزش نمیکنند، پول در میآورند.
آدمهایی با تادیب نفس، میتوانند همواره وزنشان را متناسب نگه دارند، و منظم و باثباتتر از دیگران باشند.
ولی به گفتهی پژوهشگران، دلیل دیگر این مسئله این است که ورزش کردن و عرق ریختن میتواند روشها و رفتارهایتان را بهبود بخشد و سطح انرژی و هوشمندیتان را نیز بالا ببرد. و همهی این عوامل برای موفقیت در کار ضروری هستند.
اشتباه هفتم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : مدت زیاد در یک شغل میمانید
بالا رفتن از پلههای ترقی باید آهسته و پیوسته باشد: طبق پژوهشی در مدرسهی وارتون شرکتها معمولا به کارمندانی که به تازگی از خارج از مجموعه استخدام شدهاند ۱۸ تا ۲۰ درصد بیشتر از آنهایی حقوق اعطا میکنند که از قبل داخل مجموعه بودهاند و ترفیع داده شدند.
چنین آدمهایی همچنین میتوانند سریعتر از قدیمیترها ترفیع یابند.
به گفتهی پژوهشگران، آدمهایی که برای پیوستن به شرکتهای رقیب شغلشان را به شکل ناگهانی ترک میکنند، معمولا نسبت به کارمندان ماندگار و قدیمی در یک شرکت، تحصیلکردهتر و باتجربهتر هستند.
ولی اگر همیشه به شغل فعلیتان در شرکت قانع هستید، حداقل حتما سعی کنید رزومهای قوی و پر از موفقیت برای خود ایجاد کنید.
همچنین رزومهای جذاب که پر از موفقیتهای شغلیتان در گذشته است، میتواند نقشی مهم در بالا رفتن از پلههای ترقی برایتان ایفا کند – و ممکن است بسیاری از کارمندان باسابقه در یک شرکت این مسئله نادیده بگیرند و در آن کوتاهی کنند، زیرا همواره فکر میکنند آنها برای ترفیع در اولویت هستند.
اشتباه هشتم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : با تهریش در محل کار حاضر میشوید
به گفتهی پژوهشگران دانشگاه میامی، مردانی که همیشه خوشتیپ و مرتب سر کار حاضر میشوند ۴ تا ۵ درصد بیشتر از آنهایی با ظاهری نامرتب سر کار میآیند، حقوق میگیرند.
به گفتهی دانشمندان، توجه به ظاهر و لباس شما را باانگیزه و حرفهایتر نشان میدهد.
اشتباه نهم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : همیشه خشک و بیحرکت پشت میز مینشینید
فیگور گرفتن پشت میز را خوب یاد بگیرید: به صندلی تکیه دهید، پاهایتان را بالا بیاورید، انگشتهای دستتان را پشت گردنتان قفل کنید.
به گفتهی پژوهشگران دانشگاه کلمبیا و هاروارد، این کار میتواند سطح انرژی و همینطور اعتماد به نفستان را افزایش دهد، و همچنین میزان هورمون استرس، کورتیزول، را کاهش دهد.
به همین دلیل، آدمهایی که پیش از انجام مصاحبههای شغلی این کار را انجام میدهند، نسبت به دیگران عملکردی موفقتر دارند و به هدفشان میرسند.
از آنجا که این کار شرایط روانی و جسمانیتان را برای موقعیتهای استرسزا آماده میکند، بهتر از است حتما پیش از مذاکرات مربوط به حقوق و دستمزد این کار را انجام دهید.
اشتباه دهم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : نام مستعار ندارید
طبق مطالعهای که در شرکت کاریابی لَدِر بهعمل آمد، اگر نامتان بیش از پنج حرف داشته باشد، هر حرف اضافه بعد از آن، ممکن است ۳۶۰۰ دلار از حقوقتان کم کند.
ارتباط منطقی میان بلندیِ نام و کاهش دستمزد به این صورت است: نامهای کوتاه راحتتر تلفظ، نوشته، و به خاطر سپرده میشوند. از طرفی، کارمندان ارشد ترجیح میدهند همدیگر را با نامهای مستعار و کوتاه صدا بزنند. ولی پژوهشی دیگر نشان داد امکان جذب و استخدام آدمهایی که نامهای معمولی و رایج دارند، بیشتر از آنهایی است که نامهایی عجیب و سخت دارند.
اگر نامتان به راحتی در زبان میچرخد، نیازی به تغییرش ندارید: فقط کمی آن را کوتاهتر کنید و استفاده کنید.
پژوهشی که راجع مدیران موفق دنیا در لینکدین بهعمل آمد نشان داد محبوبترین نامها در مجموعههای اداری، نامهای کوتاه یا کوتاهشده هستند.
مطلب مرتبط: ۹ دلیل که چرا پولدار نمی شویم
اشتباه یازدهم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : گوش نمیدهید
بر اساس پژوهشی در مجلهی رفتار سازمانی، آدمهایی که در تشخیص احساسات و هیجانهای دیگران موفق هستند – یعنی به خوبی هیجانهای دیگران را درک میکنند و با آنها همدلی میکنند – نسبت به دیگران درآمدی بیشتر دارند.
اگر از لحاظ هیجانی باهوش و هوشیار باشید، میتوانید محیط و آدمهای اطرافتان را ارزیابی کنید – و میتوانید به کمک این اطلاعات و ایجاد ارتباطات مهم و کلیدی و مدیریت بهترِ لحظات پرفشار در تقابل با رییستان، پلههای ترقی را یکی بعد از دیگری طی کنید.
افزایش خودآگاهی و تلاش واقعی برای شنیدن صدای آدمهای اطراف دو راه مهم برای بالا بردن سطح هوش هیجانی هستند.
اگر میخواهید خودآگاهیتان افزایش پیدا کند، باید آدمهایی را بیابید که به شما بازخوردهایی صحیح و صادقانه بدهند – و در این مسیر، باید دائما در حال پیشرفت باشید، و به یک یا دو موفقیت بسنده نکنید.
اگر میخواهید صدای آدمّهای اطرافتان را نیز واقعا بشنوید، باید به جای آنکه دائما دنبال یافتن پاسخ مناسب و بیان آن به محض تمام شدن حرفهای طرف مقابلتان باشید، به راحتی به وی اجازه دهید کاملا نقطه نظراتاش را بگوید و خودتان نیز کاملا حرفهایاش را متوجه شوید.
اشتباه دوازدهم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : میل جنسیتان را از یاد بردهاید
بر اساس یافتههای پژوهشگران آلمانی، فعالیت جنسی در زندگی سبب افزایش حقوق و درآمدتان میشود.
آدمهایی که یک تا چهارم بار در هفته فعالیت جنسی دارند حدود ۲/۳ درصد بیشتر از آدمهای سردمزاج درآمد کسب میکنند.
فعالیت منظم جنسی باعث شادی، سلامتی، و ثبات هیجانی میشود – که به گفتهی پژوهشگران، این عوامل نقشی مهم در عملکرد شغلی افراد ایفا میکنند.
اشتباه سیزدهم که چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید : کم میخوابید
به گفتهی پژوهشگران دانشگاه سندیگو و کالج ویلیامز، با هفتهای یک ساعت خواب بیشتر میتوانید درآمدتان را از ۵/۱ تا ۹/۴ درصد بیشتر کنید.
محرومیت از خواب میتواند به صورت جدی شما را از بهرهوری خالی کند – بهرهوری عاملی است که با آن میتوانید به رییس نشان دهید ارزش افزایش حقوق را دارا هستید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده _ امیررضا مصطفایی
منبع: منز هلث – menshealth
نویسنده: کِیسی شرتسلیو
چرا آن قدر که باید پول در نمی آورید
برچسب ها menshealthبی پولیمنز هلثپولپول درآوردنچرا آن قدر که باید پول در نمی آورید
- مطلب قبلی ۱۰ ابرخوراکی برای تقویت سریع حافظه و قدرت تمرکز تان
- مطلب بعدی ۸ دلیل که چرا هنوز مجرد هستید