پول مجازی رسما یک کالای جهانی است
پول مجازی یا بیت کوین
پول مجازی یا بیت کوین هم دیگر رسما یک کالای جهانی است، درست مثل نفت خام و گندم.

بیت کوین
پول مجازی هم دیگر رسما یک کالای جهانی است، درست مثل نفت خام و گندم. (در انگلیسی کومودیتی به معنای کالایی است که قیمت آن در سطح جهانی تعیین میشود.)
کمیسیون معاملات آتی کالاهای جهانی امریکا (CFTC)، همین پنجشنبه اعلام کرد برای تسهیل معاملات قراردادها، به اتهامات علیه مبادلات بیتکوین رسیدگی و آنها را حل و فصل کرده است.
بنابر اخبار مطبوعات، کمیسیون معاملات آتی کالاها(CFTC) برای نخستین بار اعلام کرد بیتکوین و دیگر پول های مجازی به عنوان کالای جهانی تعریف شدهاند.
با اینکه مشارکتکنندگان بازار از خیلی وقت پیش دربارهی امکان حضور بیتکوین به عنوان یک کالای جهانی بحث میکردند و کمیسیون معاملات آتی کالاهای، مدت زیادی است برای اعتبار بخشی به پول مجازی، آن را میبررس می کند، ولی باید بدانیم عواقب بالقوهی این حرکت، متعدد است.
با این قانون، کمیسیون معاملات آتی کالاها، ادعای تصدی و نظارت بر معاملات پولرمزنگاری شده و متعلقاتش را دارد و مشمول مقررات آژانس خواهد شد. در صورت تخلف، کمیسیون قراردادهای آتی کالاها میتواند فعالان متخلف را جریمه و مجازات کنند.
اگر شرکتی بخواهد بستر معاملاتی برای اوراق مشتقه یا آتی بیتکوین راه بیندازد، باید مثل یک معاوضه نامه یا قرارداد مشخص بازار ثبت شود.
ایتان گلمن، مدیر اجرای قوانین کمیسیون معاملات آتی کالاها، در بیانیهای گفت: ” با اینکه بیتکوین و دیگر پولهای مجازی بسیار هیجانانگیز هستند، نوآوریشان نباید بهانهای برای رعایت نکردن قوانین باشد، بازیگران عرصهی بیتکوین هم باید در فضایی پیش بروند که به لحاظ قوانین برای تمام مشارکتکنندگان در بازار اوراق مشتقهی کالاهای جهانی یکسان است.”
از آنجا که شرکت کوینفلیپ در فراهم کردن بستر معاملاتی اوراق مشتقه یا آتی بیتکوین تنها نیست، گفتههای گلمن بیانگر آن است که دیگر مبادلات مقرراتگذاری نشده هم به زودی توجه کمیسیون معاملات آتی کالاها را جلب میکنند.
بدین ترتیب، کمیسیون معاملات آتی کالاها(CFTC)، معاملات بیتکوین را که برای مدتی طولانی ارزشش مهجور و ناشناس مانده بود، از تاریکی به روشنایی میآورد و به همگان معرفی میکند. با اینکه این کار به پالایش معاملات محصولات در ایالات متحد امریکا کمک میکند، احتمالا بهای انجام کسب و کارها را نیز افزایش میدهد.
کوینفلیپ رضایتش را بدون اقرار یا انکار به هیچ کدام از یافتهها و نتیجهگیریها اعلام کرد. فرانچسکو ریوردن، مدیر اجرایی کوینفلیپ، در پاسخ به درخواست برای اظهار نظرش دربارهی این اتفاق گفت: “حل و فصل این ماجرا عادلانه بود.”
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده
نویسنده: لوک کاوا
منبع: فوربس
موضوع محوری:
بیتکوین
برچسب ها امریکابازار اوراقبیت کوینشرکت کوینفلیپمبادلاتنفت خامپول مجازیپولهای مجازیکالای جهانیکمیسیون معاملات آتی
- مطلب قبلی خطر سکته مغزی برای بیماران قلبی در هوای سرد بسیار جدی است
- مطلب بعدی ۱۰ باهوش ترین کشورهای جهان