۱۰ توصیه طلایی برای شروع کسب و کار شخصی و کارآفرینی
شروع کسب و کار شخصی و کارآفرینی میتواند شور و شوق زیادی را سبب شود و بسیاری افراد در زمان هایی از زندگی کاری خود به این نتیجه می رسند که دیگر وقتش رسیده برای خودشان کار کنند. یک کسب و کار شخصی عالی همیشه با یک ایده شروع میشود، اگر شما هم علاقه و انگیزه کافی برای راه اندازی کسب و کار خود را دارید و یک ایده هم در ذهن تان نقش بسته است پس باید این چند توصیه طلایی برای شروع کسب و کار شخصی و کارآفرینی را بخوانید تا بتوانیددر مسیر درستی حرکت کنید.
۱. با یک ایده و موضوع مشخص شروع کنید
مشخص کردن اینکه میخواهید چه کاری انجام دهید برای برخی افراد به معنای یافتن علاقهشان است. به مهارتها، تواناییها و تجربیاتتان فکر کنید، واقعگرا باشید و تصمیماتتان را تجزیه و تحلیل کنید. تصور کنید هر روز به مدت چند ساعت هدایت کسب و کارتان را برعهده دارید. اگر با چنین روال کاری کنار میآیید، میتوانید طرحتان را اجرایی کنید و به کارتان ادامه دهید.
مطلب مرتبط: ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آیندهتان را میسازد
۲. خودتان را ارزیابی کنید
تمام افراد برای شروع کسب و کار شخصی از همان ابتدای امر آماده نیستند. این بدان معنی نیست که شما ایدههای خوب و درخشانی ندارید بلکه ممکن است از نظر ویژگیهای فردی شما آمادهی راهاندازی یک استارت آپ نباشید. قبل از اینکه تصمیم بگیرید ایدههایتان را جامهی عمل بپوشانید باید بدانید که آیا برای تمام کارهایی که در آیندهی نزدیک به سراغ شما میآیند از بررسی اسناد و ارتباطات گرفته تا پرداخت صورتحسابها آماده هستید یا خیر. این نشان میدهد شما باید بتوانید قبل از هر کاری خودتان را مدیریت کنید تا بتوانید کسب و کارتان را هم مدیریت کنید.
درواقع قبل از سرمایهگذاری مالی و زمانی در هر کاری خودتان را ارزیابی کنید و ببینید آیا شما ویژگیهای یک کارآفرین را دارید یا خیر. آیا شما انگیزه لازم برای شروع کار را دارید؟ آیا قدرت سازگاری و اعتماد به نفس لازم را دارید؟ آیا شما به اندازه کافی انعطافپذیر هستید؟
مطلب مرتبط: ۱۷ ایده برای کسب درآمد که بسیار کارآمد هستند
۳. یک طرح جامع کسب و کار بنویسید
طرح جامع کسب و کار شما را به پیشبرد اهدافتان هدایت میکند، حتی اگر برنامه کسب و کار شما فقط یک طرح دورکاری برای ترجمه باشد باز هم برای معرفی ایدهتان به سرمایهگذاران بالقوه نیاز دارید. طرح کسب و کار شما باید یک بیانیه ماموریت، یک خلاصه شرکت، یک خلاصه اجرایی، یک پیشنهاد خدمات یا محصول، شرح یک بازار هدف، پیشبینیهای مالی و هزینه عملیاتی داشته باشد.
مطلب مرتبط: ۱۷ نکته برای راه اندازی کسب و کار مدیریت مراسم ها و رویدادها
۴. به استعداد خود ایمان بیاورید
بدون تعجب باید گفت، مهمترین خصوصیتی که سرمایهگذاران در یک کارآفرین به دنبالاش هستند، استعداد و توانایی طبیعی وی در انجام سریع و صحیح امور است. تا وقتی که از همان روز اول، کارآفرینان ارزشهای محوریشان را ایجاد کنند و با ذهنیت تکاستارز به آن بنگرند: به عنوان عاملی که به صلاح بنیانگذاران است، دیاِناِی شرکت و ماموریت اصلی آن است؛ و مادامی که تنها به پول تمرکز نکنند، شانس این را دارند که شرکتی مستحکم و عالی تاسیس کنند و این هم یک راه برای شروع کسب و کار موفق است.
۵ . یک تیم خوب برای کسب و کارتان جمع کنید
اگر ایدهتان عملی به نظر میرسد، باید یک تیم خوب بسازید. وقتی تمام زمانتان را برای رشد کسب و کارتان بگذارید حتما موفق خواهید شد. اگر تجربهی کافی ندارید، میتوانید کارهای بازاریابی و خدمات مشتریان را برونسپاری کنید.
مطلب مرتبط: با روانشناسی کسب و کار موفقیت شما تضمین می شود
۶. حوزه رقابت را برای خود مشخص کنید
رقیبان خود در کسب و کار جدید را رصد کنید. بدانید که دقیقا رقیبانتان چه کسانی هستند و هر یک در چه موقعیتی از کسب و کارشان قرار دارند. با گردآوری این اطلاعات، ساده تر و مطمئن تر تصمیم میگیرید.
۷. با مشتریان بالقوه صحبت کنید.
با افرادی صحبت کنید که احتمالا جزء مشتریان بالقوهتان هستند. دربارهی نیازها و ترسهایشان بپرسید و الهاماتی را که به ایدهی کسب و کاریتان مرتبط هستند پیدا کنید. آیا مزایای محصول یا سرویسی که ارائه میکنید در ارتباط مستقیم با نیازهای مشتریانتان است؟ از صحبتهای آنها یادداشتبرداری کنید، چرا که میتواند طرح بازاریابیتان را موثقتر کند.
مطالب مرتبط: راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم با ۵ پیشنهاد کارساز
۸. در شروع کسب و کار شخصی تأمین مالی کنید
برای شروع کسب و کار شخصی باید پولی جمع کنید تا چند ماه نخست فعالیتتان را سپری کنید. اگر رؤیاهای بزرگی در سر میپرورانید، ممکن است به سرمایهگذار فرشته یا سرمایهگذاری خارجی نیاز داشته باشید.
۹. بازار خود را بشناسید
شما باید نسبت به کسب و کارتان علاقمندی داشته باشید از یان رو باید دایما برای ارتقای آن تلاش کنید. ارزیابی بازار، هدف قرار دادن مشتریان، تشخیص مشتریان علاقمند و… یک کار ارزیابی رقابتی خوب است.
۱۰. کسب و کارتان را در مقیاس کوچک راهاندازی کنید
اگر برایتان امکانپذیر است، ایدهی کسب و کارتان را در مقیاس کوچک ایجاد کنید و در کنار آن به شغل خودتان بپردازید. شما میتوانید نخستین مشتریانتان را به دست بیاورید، و چنانچه از موفقیت کسب و کارتان مطمئن شدید، شغل فعلیتان را ترک کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار باده- پریسا جعفری
منبع: fodaysolutions
۱۰ توصیه طلایی برای شروع کسب و کار شخصی و کارآفرینی
برچسب ها ایده کسب و کارراه اندازی کسب و کارشروع کسب و کار شخصیشروع کسب و کار شخصی و کارآفرینیپریسا جعفریکارافرینیکسب و کار
- مطلب قبلی ۴ نوع پرسشنامه سبک های یادگیری و کاربرد آنها
- مطلب بعدی طرز تهیه ۳ غذای گیاهی خوشمزه و بسیار مقوی