۲۵ حقیقت درباره اینترنت که شگفتزدهتان میکند
واقعیتهای زیادی دربارهی اینترنت وجود دارد اما امروز ما میخواهیم جالبترین واقعیتها را به شما نشان دهیم. تاریخچهی اینترنت به دههی ۱۹۵۰ و توسعهی رایانههای الکترونیکی برمیگردد. با این حال، به وجود آمدن وب جهانگستر (World Wide Web)، یعنی اینترنت مدرن، با دانشمند بریتانیایی رایانه، تیم برنرز لی آغاز شد. به وجود آمدن این اینترنت جدید جهان را به شدت تغیر داد، و رسانه، قرار آشنایی، سرگرمی، و… را متحول کرد. ما فکر کردیم نگاهی به عقب کنیم و ببینیم از زمان به وجود آمدن اینترنت تاکنون چهقدر پیشرفت داشتهایم. دوست دارید بدانید در سالهای اخیر اینترنت چهقدر رشد کردهاست؟ احتمالا این ۲۵ حقیقت درباره اینترنت شگفتزدهتان میکند.
۲۵. نخستین وب سایت دنیا هنوز وجود دارد
در مارس ۱۹۸۹، نخستین وب سایت راهاندازی شد. باور کنید یا نه، این وب سایت امروز هنوز وجود دارد و بسیار ساده و ابتدایی به نظر میرسد که در احتمالا در آن زمان اینطور نبودهاست.
۲۴. یک سابردیت به ناگت مرغ که شبیه چیزهای دیگر است اختصاص داده شدهاست.
ردیت بهترین فضا است تا عضو یک انجمن شوید و در عین حال دربارهی رخدادهای فعلی بهروز بمانید. همچنین جایی است که در آن برای ناگتهای مرغ که به چیزهای دیگر شباهت دارد، فضای خاصی در نظر گرفته شدهاست. اینترنت چیز قشنگی است.
مطلب مرتبط: ۳۰ حقیقت حیرتانگیز درباره فورد که نمیدانستید
* انجمن ردیت، جامعه بزرگی است و در آن میتوان در مورد هر موضوعی به بحث و تبادل نظر پرداخت. زیرمجموعههای این انجمن سابردیت نامیده میشود.
۲۳. گرانترین کلیدواژههای گوگل ادوردز
قیمتهای گوگل ادوردز همیشه در حال تغییر است اما در ۲۰۱۶ گرانترین کلیدواژهی گوگل ادوردز “بهترین وکیل مزوتلیوما” با قیمت ۹۳۵ دلار بود. در واقع در کل بسیاری از کلیدواژههای وکالت نسبتا گران بود.
۲۲. هر روز حدود ۲۴۷ میلیارد ایمیل ارسال میشود.
موسسهی تحقیقاتی Radicati Group برآورد کردهاست روزانه حدود ۲۴۷ میلیارد ایمیل ارسال میشود. با این حال تقریبا ۹۰ درصد آن هرزنامه (اسپم) و ویروس است. بنابراین دقت کنید که کدام ایمیلها را باز میکنید.
۲۱. نخستین توئیت را جک دورسی در ۲۱ مارس ۲۰۰۶ ارسال کرد
چه کسی فکرش را میکرد توئیتر با یک حرکت انفجاری پا به عرصهی جهان بگذارد و دنیای رسانه را آنگونه که میبینیم زیر و رو کند. خوب نخستین پست توئیتر را جک دورسی در ۲۱ مارس ۲۰۰۶ ارسال کرد. او نوشت: “الان توئیترم را فعال کردم “. بسیار جذاب است.
۲۰. ویدیوی ویز خلیفه “وقتی باز دیدمت” پربازدیدترین ویدیو در تمام دورهها است.
“وقتی باز دیدمت” با بیش از ۲. ۹ میلیارد بازدید (و این رقم در حال افزایش است) از گانگنام استایل هم پیشی گرفت تا پربازدیدترین ویدیوی تاریخ یوتیوب شود! این آهنگ برای موسیقی متن فیلم خشن ۷، و به یاد پل واکر (برایان اُ کانر در این فیلم) سفارش دادهشد که در ۲۰۱۳ در یک سانحه رانندگی از دنیا رفت.
مطلب مرتبط: ۳۰ حقیقت شگفت انگیز درباره تویوتا که احتمالا نمیدانستید
۱۹. ابداعکنندهی وب از سوی ملکه الیزابت لقب شوالیه گرفت
تیم برنرز لی، که “پدر وب” شناخته میشود، این سیستم را طراحی کرد تا اینترنت را بهتر هدایت کند. او در ۲۰۰۳ برای این کار از سوی ملکه الیزابت لقب شوالیه گرفت.
۱۸. در هر دقیقه ۳۰۰ ساعت ویدیو در یوتیوب آپلود میشود
همهی ما میدانیم یوتیوب یک سایت عظیم رسانهی آنلاین است، که به پیدایش نوع جدیدی از سلبریتیها مانند پیو دی پای کمک کرد. اما شاید نمیدانستید در هر دقیقه ۳۰۰ ساعت ویدیو در این سایت رسانه آپلود میشود.
حقیقت درباره اینترنت ۱۷: اصطلاح “موجسواری در اینترنت” در ۱۹۹۲ ابداع شد
در آن زمان هیچکس واقعا نمیدانست اینترنت چیست یا چه کارهایی میتواند انجام دهد. برای همین نویسندهای به نام جین پالی مقالهای دربارهی آن نوشت و اصطلاح ” موجسواری در اینترنت ” را ابداع کرد. این مقاله بهطور گسترده دانلود شد و این اصطلاح رواج یافت. البته ما تقریبا مطمئن هستیم امروز دیگر کسی از این اصطلاح استفاده نمیکند.
۱۶. دوستیابی آنلاین تقریبا هر سال ۲. ۲ میلیارد دلار درآمد دارد.

تو از همهی زنایی که به درخواست من جواب دادن بااحساستری.
پیدا کردن نیمهی گمشده برای شما مهم است و این اهمیت آن را تبدیل به یک کسب و کار مهم کردهاست. در ۲۰۱۴ برآورد شد کسب و کار دوست یابی آنلاین هر سال ۲. ۲ میلیارد دلار ارزش دارد اما احتمالا اکنون ارزش آن خیلی بیشتر است.
۱۵. تعداد ۱۰ درصد مجرمان جنسی از قرار آشنایی آنلاین استفاده میکنند.
با رواج دوستیابی آنلاین خطرها در هر گوشهها و کناری در کمین هستند. برآورد شدهاست ۱۰ درصد مجرمان جنسی از دوستیابی آنلاین برای فریب دادن قربانیانشان استفاده میکنند.
۱۴. از افرادی که در Match. com آشنا شدهاند یک میلیون کودک متولد شدهاست.
Match.com ادعا کردهاست از افرادی که در این سایت با هم آشنا شدهاند ۱ میلیون کودک متولد شدهاست.
حقیقت درباره اینترنت ۱۳:در چین برای معتادان به اینترنت کمپ درمان وجود دارد.
در چین ۶۳۲ میلیون کاربر اینترنت وجود دارد و بسیاری معتقد هستند ۲۳ میلیون نفر از آنها به اینترنت معتاد هستند. بنابراین، چین در تلاشی برای کنترل اعتیاد اردوگاههایی ایجاد کرده تا وضعیت فرزندانشان را تغییر دهد. آنها هر فردی را که ۶ ساعت یا بیشتر در اینترنت سپری کند معتاد میدانند.
۱۲. ترافیک سایتهای اینترنتی بیشتر به واسطهی رباتها و بدافزارها است، نه انسانها
شاید تصور کنید ترافیک سایتهای اینترنتی بیشتر حاصل از آدمهایی است که از یک وب سایت به وب سایت دیگری میروند. واقعا اینطور نیست. در واقع بیشتر ترافیک سایتهای اینترنت حاصل از رباتهایی است که مهندسان برای انجام خودکار برخی وظایف طراحی کردهاند. متاسفانه بسیاری از آنها نیز کاملا مخرب هستند.
حقیقت درباره اینترنت ۱۱: هر روز ۵۰۰ میلیون توئیت ارسال میشود.
در طول سالها، توئیتر به پدیدهای عظیم با میلیونها کاربر تبدیل شده که انواع اخبار، نظرات، رویدادها، و حتی چیزی را که میخورند توئیت میکنند. برآورد شدهاست که روزانه ۵۰۰ میلیون توئیت ارسال میشود.
۱۰. شما فقط از بخش بسیار کوچکی از اینترنت استفاده میکنید.
بیشتر چیزهایی که آدمها سرچ میکنند در وب سطحی (Surface Web) قرار گرفته است، یعنی بخشی از اینترنت که با موتورهای جست و جو به آسانی قابل دسترسی است. هرچیزی که با گوگل قابل دسترسی نباشد درون وب نهان (Deep Web) است که بخش بسیار بزرگتری است. در این بخش اطلاعات محرمانه مانند گزارشهای پزشکی و چیزهایی که قابل جست و جو نیستند نگهداری میشود. سپس وب تاریک (Dark Web) است که از نظر فنی درون وب نهان است. شما تنها از طریق مرورگری به نام Tor میتوانید به وب تاریک دسترسی داشتهباشید. وب تاریک جای نازک نارنجیها نیست.
حقیقت درباره اینترنت ۹: هر روز ۳۰۰۰۰ وب سایت هک میشود.
مجرمان سایبری با استفاده از نرمافزارهای پیچیده وب را جست و جو میکنند تا وب سایتهایی را پیدا کنند که امنیتشان پایین است و میتوانند به آسانی هک کنند. برآورد شدهاست هر روز ۳۰۰۰۰ وب سایت هک میشود.
۸. بانک اطلاعات اینترنتی فیلمها (IMDb) از دههی ۱۹۹۰ تاکنون فعال است.
IMDb زمانی در ۲۱ام اکتبر ۱۹۹۰ کلید خورد که کل نیدام، موسس و مدیرعامل آن متنی نوشت و به آدمها اجازه داد فهرستی از عوامل و دست اندرکاران را در USENET جست و جو کنند. ۴ سال بعد، نام IMDb ساخته شد و باقی داستان را میدانید.
حقیقت درباره اینترنت ۷: هفت میلیون سایت GeoCities در ۲۰۰۹ بسته شد.
در روزهای اول اینترنت، GeoCities یکی از نخستین فضاهایی بود که آدمها میتوانستند صفحهی خود را در اینترنت داشتهباشند. این فضا معمولا به وب سایتهای شخصی با کیفیت پایین میانجامید. اما در ۲۰۰۹ Yahoo! تصمیم گرفت کل این فضا را ببندد، در نتیجه ۷ میلیون وب سایت از اینترنت کاملا حذف شد.
۶. AOL مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار برای ارسال CD خرج کرد.
زمانی که اینترنت هنوز نوپا بود و همه از طریق مودمهای دیال آپ ۵۶k به اینترنت وصل میشدند، AOL (یک شرکت امریکایی سرویسدهندهی اینترنتی و رسانهای، م. ) به سرعت پیش رفت و یکی از بزرگترین ارائهکنندگان خدمات اینترنتی در کشور شد. آنها چگونه این کار را کردند؟ این شرکت هزاران CD برای آدمها ارسال کرد و مدت اینترنت رایگان عرضه کرد. این کار ۳۰۰ میلیون دلار برای AOL هزینه داشت.
۵. اینترنت در ۵ سال به مخاطب هدف ۵۰ میلیون کاربر رسید.
در حالی که برای رادیو ۳۸ سال، و برای تلویزیون ۱۳ سال طول کشید، برای اینترنت فقط ۵ سال طول کشید تا مخاطب هدف آن به ۵۰ میلیون نفر رسید.
۴. آدمها هنوز هم برای دسترسی به اینترنت از AOL استفاده میکنند.
با وجود غلبهی اینترنت پهنای باند، برخیها هنوز هم برای دسترسی به اینترنت از طریق دیال آپ به AOL پول میپردازند. ۲. ۵ میلیون نفر تا ۲۰۱۳ هنوز اشتراک داشتند. ممکن است بسیاری از این آدمها در مناطقی باشند که اینترنت پهنای باند در آن پوشش ندارد یا این تصور اشتباه را دارند که برای دسترسی به ایمیلشان هنوز باید این پول بپردازند. علتاش هرچه هست AOL هنوز مبلغ قابل توجهی از این کسب و کار بهدست میآورد که ۵۲ میلیون دلار در ماه برآورد شدهاست.
۳. امریکا برای اینترنت فیبر نوری که هرگز نیامد ۴۰۰ میلیارد دلار خسارت دید.
در دههی ۹۰ دولت کلینتون میخواست همه در امریکا از طریق فیبر نوری به اینترنت پرسرعت دسترسی داشتهباشند. قرار بود این ایده پروژهی بزرگراه اطلاعاتی بعدی باشد. همهی شرکتهای مخابراتی مدعی شدند این کار را میکنند اما به یک محرک نیاز داشتند. برای همین دولت با تخفیف مالیاتی قابل توجه و مقرراتزدایی به آنها محرکهایی قوی داد. شرکتهای مخابراتی وقتی معافیت مالیاتی را گرفتند نظرشان عوض شد و به وعدهی خود عمل نکردند. در عوض سراغ مدل ADSL ارزانتر رفتند که تا حد زیادی پایینتر بود و هزینهی زیادی بابت آن مطالبه کردند. ما هنوز شبکهی اینترنت فیبر نوری نداریم و معافیت مالیاتی به ۴۰۰ میلیارد دلار ضرر منجر شد.
حقیقت درباره اینترنت ۲: در نروژ ۹۸ درصد جمعیت از اینترنت استفاده میکنند.
در حالی که ۸۸ درصد جمعیت امریکا از اینترنت استفاده میکنند، در نروژ ۹۸ درصد از جمعیت کاربر اینترنت هستند. به این ترتیب به صدر فهرست پرکاربرترین کشورهای دنیا نزدیک شد. بیشتر مردم نروژ به اینترنت متصل هستند.
۱. نرمافزار بررسی کپی رایت یوتیوب هر روز بیش از ۱۰۰ سال ویدیو را اسکن میکند.
یک ادارهی پر از آدم را تصور کنید که در یوتیوب به دنبال موارد نقض کپی رایت میگردند. این کار نیازمند هزاران نفر است و حتی به این هدف نزدیک هم نخواهدشد. در عوض یوتیوب از یک نرمافزار پیچیده استفاده میکند که هر روز بیش از ۱۰۰ سال ویدیو را اسکن میکند تا مطمئن شود از سیستماش سواستفاده نمیشود و پر از محتوای سرقتی نیست.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – مینا بنادکوکی
منبع: list25
۲۵ حقیقت درباره اینترنت که شگفتزدهتان میکند
برچسب ها list25اینترنتحقایقی درباره اینترنتواقعیت های جالب درباره اینترنت
- مطلب قبلی فواید بغل کردن: ۲۸ فایده علمی آغوش برای سلامت بدن و عقل
- مطلب بعدی ۲۴ روش سقط جنین در خانه که کاملا طبیعی هستند