کسب و کار

کسب و کار,بازاریابی

ویزای شینگن: ۷ مهم ترین چیز برای گرفتن ویزای شینگن

همه چیز درباره ویزای شینگن :کشورها، مدارک، شرایط، هزینه و فرم

در این نوشتار در باره ویزای شینگن (شنگن) ، مدارک لازم برای ویزای شینگن ، شرایط گرفتن ویزای شینگن ، کشورهای عضو ویزای شینگن ، فرم درخواست ویزای شینگن ، هزینه ویزای شینگن ، و هر آن چه لازم دارید در باره ویزای شینگن بدانید بحث می شود. در ادامه به ۷ مهم ترین چیز درباره ویزای شینگن پرداخته می شود.

ویزای شینگن

مطلب مرتبط : ۳۰ بهترین کشور دنیا برای زندگی در ۲۰۱۶

۱. ویزای شینگن چیست ؟

ویزای شینگن سندی است که برای سفر به/دیدار از کشورهای منطقه‌ شینگن  از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می‌شود. در زیر یک نمونه از تصویر ویزای شینگن را می بینید.

ویزای شینگن

منطقه‌ی شینگن شامل ۲۶ کشور است که با یکدیگر توافق کرده‌اند شهروندان‌شان آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند. از میان ۲۶ کشور متعهد به توافق نامه یا پیمان شینگن، ۲۲ کشور عضو اتحادیه‌ی اروپا و ۴ کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) هستند.

مطالب مرتبط: ۱۰ بدترین پاسپورت دنیا برای مسافرت

منطقه‌ی شینگن اکثریت کشورهای اروپایی را به جز بریتانیا و کشورهایی نظیر رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند در بر می‌گیرد، که به زودی این کشورها نیز عضو شینگن خواهند شد. با این حال، کشورهایی نظیر نروژ، ایسلند، سوییس، و لیختن‌اشتاین عضو اتحادیه‌ی اروپا نیستند، ولی جزء کشورهای منطقه شینگن هستند و از مزیت مسافرت آزاد در این منطقه بهره‌مندند.

۲. کشورهای عضو شینگن

در ادامه فهرست کشورهای عضو ویزای شینگن یا به عبارتی لیست کشورهای شینگن را ملاحظه می فرمایید. با کلیک بر روی نام برخی کشورهای زیر که ابر پیوند دارند می‌توانید وارد وب گاه سفارت آنها در ایران شوید و به اطلاعاتی بیش‌تر راجع به مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن ، شرایط اخذ ویزای شینگن ، فرم درخواست ویزای شینگن ، هزینه ویزای شینگن ، و سایر اطلاعات مرتبط برای هر یک از این کشورها دست یابید.

۱. اتریش

۲. بلژیک

۳. جمهوری چک

۴. دانمارک

۵. استونی ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۶. فنلاند

۷. فرانسه

۸. آلمان

۹. یونان

۱۰. مجارستان

۱۱. ایسلند ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۱۲. ایتالیا

۱۳. لتونی ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۱۴. لیتوانی ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۱۵. لوکزامبورگ ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۱۶. مالت ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۱۷. هلند

۱۸. نروژ

۱۹. لهستان

۲۰. پرتغال

۲۱. اسلواکی

۲۲. اسلوونی ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

۲۳. اسپانیا

۲۴. سوئد

۲۵. سوییس

۲۶. لیختن‌اشتاین ( وب سایت فارسی پیدا نشد)

نکته مهم این است که بعضی از این کشورها درمقایسه با بقیه راحت تر اقدام به صدور ویزای شینگن می کنند. دانستن نام این کشورها می تواند احتمال موفقیت شما در اخذ ویزای شینگن را بالا ببرد. در پیوند زیر می توانید به فهرست آن ها دسترسی داشته باشید.

مطالب مرتبط: ۱۰ راحت ترین کشور برای گرفتن ویزای  شینگن

۳. چه کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند؟

شهروندان کشورهای غیر عضو شینگن برای ورود به قلمروی شینگن الزاما به ویزای‌شینگن نیاز دارند. هرچند، موارد استثنائی نیز برای این قانون وجود دارد: زیرا برخی از کشورهایی که عضو پیمان شینگن نیستند، هم‌چنان می‌توانند بدون ویزا به قلمروی شینگن وارد شوند.

فهرست کشورهایی را که برای ورود به منطقه‌ی شینگن نیاز به ویزا دارند، در این‌جا بیابید.

۴. مدارک لازم برای ویزای شینگن

به منظور سفر به یک یا چند کشور حوزه‌ی شینگن، طبق آن‌چه پیش‌تر گفته شد، باید با مراجعه به سفارت/کنسولگری‌های معین درخواست ویزای شینگن نمود. هرچند، مانند نحوه‌ی درخواست ویزا از هر کشور دیگر، داشتن برخی شرایط خاص برای پیگیری درخواست الزامی است. نسخه‌ی واحد از اسناد مورد نیاز به همراه برخی اطلاعات اضافه به شکل مبسوط در بخش مدارک لازم برای ویزای‌شینگن توضیح داده و فهرست شده‌اند. شما هم چنین در این پیوند و پیوندهای مربوط به سفارت خانه ها ی کشورهای عضو شینگن می توانید که در بالا آمد می توانید با شرایط اخذ ویزای شینگن آشنا شوید.

هم چنین فرم درخواست ویزای شینگن یک سند رایگان است که می توانید از داخل این پرانتز دانلود ( فرم درخواست ویزای‌شینگن ) کنید یا با مراجعه به ابر پیوندهای بالا مستقیما از وب گاه های سفارت خانه های کشورهای عضو شینگن دریافت کنید.

مطالب مرتبط: ۱۰ راحت ترین کشور برای مهاجرت

۵. انواع ویزای شینگن

بر اساس ماهیت/اهداف سفر، انواع ویزای شینگن وجود دارد که از جانب سفارت/کنسولگری‌های معین صادر می‌شوند.

الف. ویزای عادی شینگن (USV)

ویزای عادی شینگن به مثابه‌ی روادید یکی از کشورهای عضو منطقه‌ی شینگن برای حمل‌ونقل یا اقامت در منطقه‌ی مورد نظر است که برای مدت زمانی خاص و حداکثر تا ۹۰ روز در هر دوره‌ی شش ماهه اعتبار دارد که از تاریخ ورود شخص به منطقه‌ی شینگن آغاز می‌شود. با توجه به اهداف سفر، ویزای عادی شینگن به سه دسته‌ی “‌A‌”‌، “‌B‌”‌، و “‌C‌”‌ تقسیم می‌شود.

ب.  ویزای معتبر در منطقه‌ی محدود (LTV)

این نوع از ویزا به شما اجازه می‌دهد فقط به کشور صادرکننده‌ی ویزای شینگن یا در برخی موارد، به کشورهای دیگری از منطقه‌ی شینگن سفر کنید که نام‌ها آنها به صورت خاص هنگام درخواست ویزا ذکر شده باشند. به غیر از کشورهایی که نام‌شان هنگام درخواست ویزا ذکر شده‌اند، این‌گونه‌ی خاص ویزا برای سفر به کشورهای دیگر عضو شینگن که نامی از آنها برده نشده‌‌اند، معتبر نیست.

ج. ویزای ملی

ویزای ملی دسته‌ی “D‌” به افرادی اعطا می‌شود که برای تحصیل، کار یا اقامت دائم وارد یکی از کشورهای شینگن شوند. البته ویزای ملی به افرادی اعطا می‌شود که قصد دارند در دوره‌ی زمانی خاص یا با هدفی مشخص در یکی از کشورهای شینگن اقامت کنند که پس از پایان دوره‌ی مشخص باید به کشورشان بازگردند.

در این جا  می توانید مطالب بیشتری را درباره ویزای‌شینگن بخوانید.

مطالب مرتبط: ۹ بهترین کشور برای مهاجرت با خانواده

۶. هزینه ویزای شینگن

هنگام درخواست ویزا، هر یک از درخواست‌کنندگان ملزم به پرداخت هزینه‌ی غیرقابل استرداد برای ویزا هستند. هزینه ویزای شینگن بسته به نوع ویزا، سن درخواست‌کننده و برخی موارد دیگر متفاوت است.

هزینه ویزای شینگن به طور معمول (به یورو)

  • ویزای ترانزیت فرودگاهی  ۶۰.۰۰ یورو
  • ویزا برای اقامت کوتاه، کم‌تر از ۹۰ روز  ۶۰.۰۰ یورو
  • ویزا برای اقامت طولانی، بیش از ۹۰ روز ۹۹.۰۰ یورو

بیمه مسافرتی ویزای شینگن

شهروندان کشورهایی که برای ورود به منطقه‌ی شینگن ملزم به دریافت ویزا هستند، چه به صورت فردی یا گروهی یا توریستی، و چه با هدف کسب و کار ملزم به خرید بیمه مسافرتی هستند که تمام روزهای اقامت‌شان را در منطقه‌ی شینگن پوشش دهد.

این بیمه باید در سراسر قلمروی کشورهای عضو شینگن معتبر باشد و تمام دوره‌ی زمانی را که شخص قصد اقامت یا عبور از این منطقه را دارد، پوشش دهد. حداقل پوشش باید ۳۰،۰۰۰ یورو باشد!

شما می توانید اطلاعات بیشتری در باره بیمه با کلیک روی بیمه مسافرتی ویزای  شینگن به دست آورید.

مطلب مرتبط : ۱۶ بهترین کشور اروپا برای کار پیدا کردن

۷. پرسش و پاسخ‌های متداول :

بعد از صدور ویزا، چه مدت می‌توانم در منطقه‌ی شینگن اقامت داشته باشم؟

با توجه به نوع ویزایی که از جانب سفارت/ کنسولگری مشخص در هر یک از کشورهای عضو شینگن صادر می‌شود، بر اساس ماهیت سفر و دیگر مقتضیات مربوطه محدودیت‌های مختلفی برای هر ویزای خاص اعمال می‌شود. با این حال، متداول‌ترین نوع ویزایی که به مسافران اعطا می‌شود در هر دوره‌ی شش ماهه تا حداکثر ۹۰ روز بعد از تاریخ ورود اعتبار دارد.

در چه صورت اجازه دارم برای ویزای شینگن درخواست بدهم؟

گرفتن ویزای شینگن مثل هر ویزای دیگری شرایط خاصی را می طلبد. هر آدمی اجازه دارد برای ویزای‌شینگن درخواست بدهد، به شرطی که بتواند تمام مدارک مورد نیاز را به ترتیب ارائه کند و برای نگهداری از خود در طول اقامت‌اش در منطقه‌ی شینگن استطاعت مالی داشته باشد.

ویزای عادی شینگن چیست؟

با توجه به اهداف سفر، ویزای عادی شینگن به سه دسته‌ی “‌A‌”‌، “‌B‌”‌، و “‌C‌”‌ تقسیم می‌شود.

  • دسته‌ی “‌A‌” به ویزای ترانزیت فرودگاهی گفته می‌شود که به دارنده‌ی آن اجازه می‌دهد بدون وارد شدن به کشورهای منطقه‌ی شینگن، تنها در محدوده‌ی بین‌المللی فرودگاه‌های این کشورها تردد کند. ویزای ترانزیت فرودگاهی برای افرادی الزامی است که از یک کشور غیر شینگن به کشور غیر شینگن دیگر مسافرت می‌کنند و باید در یکی از فرودگاه‌های کشورهای عضو شینگن هواپیمای‌شان را عوض کنند.
  • ‌ دسته‌ی “B” به ویزای ترانزیتی گفته می‌شود که به دارنده‌ی آن اجازه می‌دهد ظرف حداکثر پنج روز با وسیله‌ی نقلیه‌ی شخصی، اتوبوس، یا هواپیمای شخصی به مقصد یک کشور غیر شینگن از منطقه‌ی شینگن عبور کند.
  • دسته‌ی “C” به ویزای کوتاه‌مدتی گفته می‌شود که به دارنده‌ی آن اجازه می‌دهد بسته به مدت اعتبار ویزای‌اش، دوره‌ی زمانی معینی را در کشورهای عضو شینگن اقامت کند.

بلیط اینترنتی پرواز ( برنامه اینترتنی سفر پرواز ) برای درخواست ویزا چیست؟

بلیط اینترنتی پرواز سند پذیرفته‌ شده‌ای در مورد برنامه‌ی زمانی یک پرواز خاص است که به صورت آنلاین قابل تایید است.

برای کسب اطلاع بیشتر در باره چگونگی اخذ بلیط اینترنتی پرواز برای درخواست ویزای‌شینگن این جا را کلیک کنید.

همچنین می‌توانید اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت، ویزا و اقامت کشورهایی نظیر آمریکا، آلمان، کانادا، و استرالیا را از اینجا بخوانید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده _ امیررضا مصطفایی

منبع: شینگن‌ ویزا اینفو

همه چیز درباره ویزای شینگن : کشورها، مدارک، شرایط، هزینه و فرم

ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست


هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

(مشاهده امروز ۲,۵۱۹ نفر)

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

دیدگاه بگذارید

Notify of
avatar
wpDiscuz

کسب و کار

کسب و کار,بازاریابی